Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Benvenuto Cellini önéletírása I-II. kötet

Benvenuto Cellini önéletírása I-II. kötet - Régikönyvek
Benvenuto Cellini önéletírása I-II. kötet - Régikönyvek Benvenuto Cellini önéletírása I-II. kötet - Régikönyvek Benvenuto Cellini önéletírása I-II. kötet - Régikönyvek Benvenuto Cellini önéletírása I-II. kötet - Régikönyvek

Benvenuto Cellini 1500 és 1571 között élő olasz szobrász, ötvös és éremművész, korának, a késői reneszánsznak kiemelkedő mestere volt, máig fennmaradó hírnevén sokat segített eme önéletírása. Kalandos, szenvedélyes életét erős öntetszelgő túlzásokkal ábrázoló önéletrajza a kor érdekes emberi dokumentuma, ki érdekből, sértettségből, vagy dühből gyilkosságoktól sem riadt vissza.

Eme kiadásból mindössze 200 darab készült, famentes papíron, sorszámozva. Ez a 194. számú példány. A kötetek könyvkötővel újrakötött, aranyozott gerincű, félbőr példányok. A kötetek gerincei enyhén deformáltak. A második kötet gerince felső része enyhén sérült, felső táblája foltos. A kötetek sarkai kissé sérültek. Az első kötetben tulajdonosi névbejegyzés található az előzéklapon, oldalsó lapélei és a 127. oldala halványan foltosak.
Állapot:
Közepes
Sorozatcím:
Mesterművek 12-13.
Fordítók:
Szana Tamás
Kiadó:
Révai kiadás
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
2
Nyomda:
Révai Irodalmi Intézet Nyomdája
Kötés típusa:
félbőr, aranyozott gerinc
Terjedelem:
311 + 241 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.00cm, Magasság: 16.00cm
Súly:
0.50kg