Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Fotógyűjtemény a Harmadik Birodalom idejéből: Bilder-Gruppe 31 / Bilder-Gruppe 33

Fotógyűjtemény a Harmadik Birodalom idejéből: Bilder-Gruppe 31 / Bilder-Gruppe 33 - Régikönyvek
Fotógyűjtemény a Harmadik Birodalom idejéből: Bilder-Gruppe 31 / Bilder-Gruppe 33 - Régikönyvek Fotógyűjtemény a Harmadik Birodalom idejéből: Bilder-Gruppe 31 / Bilder-Gruppe 33 - Régikönyvek Fotógyűjtemény a Harmadik Birodalom idejéből: Bilder-Gruppe 31 / Bilder-Gruppe 33 - Régikönyvek Fotógyűjtemény a Harmadik Birodalom idejéből: Bilder-Gruppe 31 / Bilder-Gruppe 33 - Régikönyvek Fotógyűjtemény a Harmadik Birodalom idejéből: Bilder-Gruppe 31 / Bilder-Gruppe 33 - Régikönyvek Fotógyűjtemény a Harmadik Birodalom idejéből: Bilder-Gruppe 31 / Bilder-Gruppe 33 - Régikönyvek Fotógyűjtemény a Harmadik Birodalom idejéből: Bilder-Gruppe 31 / Bilder-Gruppe 33 - Régikönyvek Fotógyűjtemény a Harmadik Birodalom idejéből: Bilder-Gruppe 31 / Bilder-Gruppe 33 - Régikönyvek Fotógyűjtemény a Harmadik Birodalom idejéből: Bilder-Gruppe 31 / Bilder-Gruppe 33 - Régikönyvek
65 darab fotó a Harmadik Birodalom életéről, köztük több ismertebb politikus és tiszt portérképével. A fényképek egy, a felsőtáblájánál foltos fényképalbumban találhatóak, melyek nincsenek beragasztva, szabadon kivehetőek. A képeket anno 25 darabos csomagokban adták ki, eme tételben két teljes és egy fél csomag tartalma található.
Állapot:
Kiadó:
Cigaretten-Bilderdienst
Kiadás helye:
Hamburg
Kötés típusa:
laponként egészvászon mappában
Terjedelem:
65 db kép
Nyelv:
német
Méret:
Szélesség: 23.50cm, Magasság: 22.00cm