Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

„Minden csak illúzió”

„Minden csak illúzió” - Régikönyvek
„Minden csak illúzió” - Régikönyvek „Minden csak illúzió” - Régikönyvek „Minden csak illúzió” - Régikönyvek „Minden csak illúzió” - Régikönyvek

114x38,5x87,5 cm. Tus, kollázs, papír. J.n., Hátoldalon raglap: EVERYTHING IS JUST AN ILLUSION, Kovács Tamás László, Hungary Budapest. Kovács Tamás László (1964 - ): Grafikus, szobrász. Dargay Lajos szobrászművész volt a mestere. Autodidakta. 1981-86 között az Encsi Képzőművészeti Tábor törzstagja, itt a mestere Fajó János festőművész volt. A harmadik, meghatározó személyiség életében Csiky Tibor, aki 1988-ban felkérte, hogy csatlakozzon az általa szervezett MEDITÁCIÓ kiállítás-sorozathoz. Tanulmányúton járt Ausztriában, Francia- és Németországban, valamint Svájcban. 1983-tól reklámgrafikusként dolgozik. 1990-ben ő volt az egyik alapítója a FÁME Fény-Árnyék Művészeti Egyesületnek, amelynek 1994-ig volt tagja. Egyedi és sokszorosított grafikákat, kisplasztikákat készít. Grafikáin gyakran jelennek meg kollázs-elemek, míg plasztikáit plexiből, krómacélból, különböző fémekből, huzalokból építi fel, szerkeszti meg. Művei szűkszavú, geometrikus alakzatokra, formarendre redukált, precíz, konstruktivista szellemiségű kompozíciók. Éles csúcsok, vékonyan futó vonalak, érzékeny egyenesek és görbék találkozásai és elválásai, határozott tengelyek, tisztaság, áttekinthetőség jellemzik alkotásait.

Kapcsolódó festőművészek:
KOVÁCS Tamás László (1964-)
Méret:
Szélesség: 87.50cm, Magasság: 114.00cm