Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Az új élet (fordító által aláírt)

Az új élet (fordító által aláírt) - Régikönyvek
Az új élet (fordító által aláírt) - Régikönyvek Az új élet (fordító által aláírt) - Régikönyvek Az új élet (fordító által aláírt) - Régikönyvek Az új élet (fordító által aláírt) - Régikönyvek Az új élet (fordító által aláírt) - Régikönyvek Az új élet (fordító által aláírt) - Régikönyvek

Dante. Az új élet. Budapest, 1921. A Korvin-Mátyás-Egyesület megbízásából kiadja Révai Testvérek Irod. Int. R.-T. (Pallas r.-t. könyvnyomda.) Fordította Ferenczi Zoltán. Bevezetéssel ellátta Berzeviczy Albert. Rossetti Dante Gabriele képeivel. 143 + [1] p. + 8 t. (a táblák előtt feliratozott hártyapapír). Számozott. Fordító által aláírt. "Ebből a könyvből diósgyőri merített papiron, a Pallas r.-t. könyvnyomdájában, 1000 számozott példány készült. Az összes példányok a fordító sajátkezű aláírásával vannak ellátva." [Dante Gabriel Rossetti (1828–1882), angol festő, költő, illusztrátor, a preraffaeliták néven ismert író- és művészcsoport legnagyobb költői és festői egyénisége.] Kétszínnyomású, keretdíszes címlappal és oldalakkal. A címlap s a könyvdíszek Zádor István munkája. Fűzött.

Gerince kissé megtört. Körülvágatlan, szélein kissé gyűrött. Számozott, a fordító által aláírt példány. "Ez a 690. példány."
Állapot:
Fordítók:
Ferenczi Zoltán
Kiadó:
Révai Testvérek Irodalmi Intézet R.T.
Kiadás éve:
1921
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Pallas Rt.
Kötés típusa:
fűzött
Terjedelem:
143
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 17.00cm, Magasság: 22.50cm