Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Egy gondolat bánt engemet… [Elbeszélés.] Fáy Dezső 12 kőrajzával.

Egy gondolat bánt engemet… [Elbeszélés.] Fáy Dezső 12 kőrajzával. - Régikönyvek
Egy gondolat bánt engemet… [Elbeszélés.] Fáy Dezső 12 kőrajzával. - Régikönyvek Egy gondolat bánt engemet… [Elbeszélés.] Fáy Dezső 12 kőrajzával. - Régikönyvek Egy gondolat bánt engemet… [Elbeszélés.] Fáy Dezső 12 kőrajzával. - Régikönyvek Egy gondolat bánt engemet… [Elbeszélés.] Fáy Dezső 12 kőrajzával. - Régikönyvek

Szabó László, cs(ekefalvi) Egy gondolat bánt engemet… [Elbeszélés.] Fáy Dezső 12 kőrajzával. [Budapest], (1936). Magyar Bibliofil Szövetség (Pápai Ernő ny. – Révai ny.) 57 + [3] p. Oldalszámozáson belül Fáy Dezső 12 kőrajza. Példányunk a névre szólóan készült példányok közé tartozik, a kötetet a Bibliofil Szövetség tagjai ingyen, tagilletményként kapták. Tezla 3339. Kiadói papírkötésben, az első kötéstáblán a Magyar Bibliofil Szövetség emblémájával. Jó példány.

Állapot:
Kiadó:
Magyar Bibliofil Szövetség
Kiadás éve:
1936
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
1.
Nyomda:
Pápai Ernő műintézet
Kötés típusa:
karton
Terjedelem:
57
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.50cm, Magasság: 18.00cm