Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Keresztény énekes könyv mellyet magános áhítatosságra tartozó néhány imádságokkal együtt szerzett és kiadott a Nagy-győri ágostai hitvallást követő evang. gyülekezet.

Keresztény énekes könyv mellyet magános áhítatosságra tartozó néhány imádságokkal együtt szerzett és kiadott a Nagy-győri ágostai hitvallást követő evang. gyülekezet. - Régikönyvek
Keresztény énekes könyv mellyet magános áhítatosságra tartozó néhány imádságokkal együtt szerzett és kiadott a Nagy-győri ágostai hitvallást követő evang. gyülekezet. - Régikönyvek Keresztény énekes könyv mellyet magános áhítatosságra tartozó néhány imádságokkal együtt szerzett és kiadott a Nagy-győri ágostai hitvallást követő evang. gyülekezet. - Régikönyvek Keresztény énekes könyv mellyet magános áhítatosságra tartozó néhány imádságokkal együtt szerzett és kiadott a Nagy-győri ágostai hitvallást követő evang. gyülekezet. - Régikönyvek

Keresztény énekes könyv mellyet magános áhítatosságra tartozó néhány imádságokkal együtt szerzett és kiadott a Nagy-győri ágostai hitvallást követő evang. gyülekezet. Negyedik nem változtatott kiadás. Győrött, 1848. Özvegy Streibig Klára Betűivel. 311 p. Korabeli, egészvászon-kötésben.

A hátsó kötéstábla felszíne enyhén sérült. Néhány oldal jobban körülvágva, de a szöveget nem érinti. Címlapja és az első pár oldala kissé foltos, de a szöveg olvashatóságát nem befolyásolja. Lapjai enyhén hullámosak.
Állapot:
Közepes
Kiadó:
Nagy-Győri Ágostai Hitvallást Követő Evang. Gyülekezet
Kiadás éve:
1848
Kiadás helye:
Győr
Kiadás:
4.
Kötés típusa:
egészvászon
Terjedelem:
311
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 13.50cm, Magasság: 19.50cm