Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Szent Biblia, az-az: Istennek ó és új testamentomában foglaltatott egész Szentírás (1793)

Szent Biblia, az-az: Istennek ó és új testamentomában foglaltatott egész Szentírás (1793) - Régikönyvek
Szent Biblia, az-az: Istennek ó és új testamentomában foglaltatott egész Szentírás (1793) - Régikönyvek Szent Biblia, az-az: Istennek ó és új testamentomában foglaltatott egész Szentírás (1793) - Régikönyvek Szent Biblia, az-az: Istennek ó és új testamentomában foglaltatott egész Szentírás (1793) - Régikönyvek Szent Biblia, az-az: Istennek ó és új testamentomában foglaltatott egész Szentírás (1793) - Régikönyvek

Szent Biblia, az-az: istennek ó és új testamentomában foglaltatott egész szent írás. Magyar nyelvre fordíttatott Károli Gáspár által. És mostan a' basileai ki-adás szerint ezen formában ki-botsáttatott. Pozsony, 1793. Patzkó Ferenc. 1 t. (díszcímlap), 1152, 392 p. Hozzákötve: Szent Dávid királynak és prófétának száz ötven 'soltári a' franczia nóták 's versek szerént magyar versekre fordíttattak 's rendeltettek Szenczi-Mólnár Albert által. Pozsony, 1793. Patzkó Ferenc. 123, [13] p.

Korabeli egészbőr kötésben, festett lapélekkel. A táblák már kopottak,de a kötése rendben van. Több lapja is enyhén foltos, az első két lapnak a sarkai hiányosak. Elülső szennylapján és a hátsó táblájának belső oldalán tulajdonosi bejegyzések találhatóak.
Állapot:
Fordítók:
Károlyi Gáspár, Szenczi Molnár Albert
Kiadó:
Patzkó Ferenc
Kiadás éve:
1793
Kiadás helye:
Pozsony
Kötés típusa:
egészbőr
Terjedelem:
1152+392+123
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 13.00cm, Magasság: 20.00cm