Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A Föld. I. - A kontinensek. A földgömb életjelenségeinek leirása.

A Föld. I. - A kontinensek. - Régikönyvek
A Föld. I. - A kontinensek. - Régikönyvek A Föld. I. - A kontinensek. - Régikönyvek A Föld. I. - A kontinensek. - Régikönyvek

Elisée Reclus. A Föld. A földgömb életjelenségeinek leirása. I. A kontinensek. Budapest, 1879. K. M. Természettudományi Társulat (Franklin-Társulat nyomdája). XII + 640 + [4] p. + 25 t. (Természettudományi Könyvkiadó-Vállalat. No.: XVI. kötet.) I. kötet: A kontinensek. 25 műlappal és a szöveg közé nyomott 253 ábrával illusztrált kötet. Előszóval egyaránt ellátva az első francia kiadáshoz, valamint a magyar kiadáshoz. Részletes tartalomjegyzékkel, műmellékletek jegyzékével, sajtóhibák listájával, a kiadó könyvjegyzékével és a térképek, valamint az ábrák teljes betűrendes jegyzékével kiegészített kötet. Egységes, kiadói, aranyozott gerincű, vaknyomásos félbőr kötésben, a kiadó emblémájával ellátott címfedéllel, kiadói egyszínű előzéklappal.

Kissé kopottas, enyhén foltos borítóban. A számozott, XXIII. tábla hiányzik!
Állapot:
Fordítók:
Király Pál, Révész Samu
Kiadó:
A K. M. Természettudományi Társulat
Kiadás éve:
1879
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Franklin-Társulat nyomdája
Kötés típusa:
félbőr
Terjedelem:
640
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 18.00cm, Magasság: 27.00cm
Súly:
1.00kg