Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A Nagy Háború írásban és képben I-III. rész (hét kötet - teljes) Északon és délen I-IV. kötet; A nyugati harctér I-II. kötet; Az olasz háború

A Nagy Háború írásban és képben I-III. rész (hét kötet - teljes) - Régikönyvek
A Nagy Háború írásban és képben I-III. rész (hét kötet - teljes) - Régikönyvek A Nagy Háború írásban és képben I-III. rész (hét kötet - teljes) - Régikönyvek A Nagy Háború írásban és képben I-III. rész (hét kötet - teljes) - Régikönyvek A Nagy Háború írásban és képben I-III. rész (hét kötet - teljes) - Régikönyvek A Nagy Háború írásban és képben I-III. rész (hét kötet - teljes) - Régikönyvek A Nagy Háború írásban és képben I-III. rész (hét kötet - teljes) - Régikönyvek A Nagy Háború írásban és képben I-III. rész (hét kötet - teljes) - Régikönyvek A Nagy Háború írásban és képben I-III. rész (hét kötet - teljes) - Régikönyvek A Nagy Háború írásban és képben I-III. rész (hét kötet - teljes) - Régikönyvek A Nagy Háború írásban és képben I-III. rész (hét kötet - teljes) - Régikönyvek A Nagy Háború írásban és képben I-III. rész (hét kötet - teljes) - Régikönyvek A Nagy Háború írásban és képben I-III. rész (hét kötet - teljes) - Régikönyvek A Nagy Háború írásban és képben I-III. rész (hét kötet - teljes) - Régikönyvek

A nagy háború írásban és képben. Szerkesztette Lándor Tivadar, bevezetéssel ellátta báró Hazai Samu. 1–3. rész., 1–7. kötet. Írták: Breit József, Pilch Jenő, Szurmay Sándor és számos további hadtörténész. Első rész: Északon és délen I–IV. kötet. Második rész: A nyugati harctér I–II. kötet. Harmadik rész: Az olasz háború. Bp., [1915–1926], Athenaeum. [8] + 304 p. + 33 t.; [8] + 384 p. + 14 t. ; [8] + 360 p. + 40 t.; [8] + 419 +[1] p. + 31 t.; [8] + 272 p. + 14 t.; [8] + 317 + [3] p. + 28 t.; [8] + 456 p. + 36 t. Az első világháború történetéről készült egyik legátfogóbb magyar nyelvű munka. A hét kötetben a táblákon kívül, összesen 2455 egészoldalas és szövegközti képpel, ábrával, valamint 357 térképvázlattal. Kiadói, egységes, aranyozott, festett vászonkötésben.

Minden kötetből kijárnak lapívek, az Olasz háború és A Nyugati harctér II. kötet gerincei pedig sérültek. Az Északon és Délen III. kötetében az egyik lapon nagyobb szakadás is található. A táblák azonban minden kötet esetben eredeti kiadóiak, tiszták, szépek és a lapok is tiszták.
Állapot:
Közepes
Kiadó:
Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.
Kötés típusa:
egészvászon
Terjedelem:
304 + 384 + 360 + 418 + 272 + 317 + 456
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 22.00cm, Magasság: 31.00cm
Súly:
11.50kg