Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Az ismeretlen Szahara. 94 képmelléklettel, térképpel.

Az ismeretlen Szahara. 94 képmelléklettel, térképpel. - Régikönyvek
Az ismeretlen Szahara. 94 képmelléklettel, térképpel. - Régikönyvek Az ismeretlen Szahara. 94 képmelléklettel, térképpel. - Régikönyvek Az ismeretlen Szahara. 94 képmelléklettel, térképpel. - Régikönyvek Az ismeretlen Szahara. 94 képmelléklettel, térképpel. - Régikönyvek Az ismeretlen Szahara. 94 képmelléklettel, térképpel. - Régikönyvek Az ismeretlen Szahara. 94 képmelléklettel, térképpel. - Régikönyvek Az ismeretlen Szahara. 94 képmelléklettel, térképpel. - Régikönyvek Az ismeretlen Szahara. 94 képmelléklettel, térképpel. - Régikönyvek Az ismeretlen Szahara. 94 képmelléklettel, térképpel. - Régikönyvek

Almásy László Az ismeretlen Szahara. 94 képmelléklettel, térképpel. Budapest, [1934]. Franklin-Társulat Magyar Irodalmi Intézet és Könyvnyomda. 216 p. + 32 t. (kétoldalas táblákon fotóanyag.) Első kiadás. A könyv fotóanyaga a Szahara kutatása közben készült, és néprajzi, tudománytörténeti szempontból dokumemtumértékkel bír. (A Magyar Földrajzi Társaság könyvtára.) Díszes, dúsan aranyozott, festett, illusztrált kiadói egészvászon kötésben.

A táblák mindkét oldala és gerince kopott, foltos és viseletes, de a könyv kötése egyben van. Lapjai több helyen is foltosak, de a könyv olvashatóságát érdemben nem befolyásolja.
Állapot:
Nagyon kopott, viseltes
Sorozatcím:
A Magyar Földrajzi Társaság könyvtára
Kiadó:
Franklin-Társulat Magyar Irodalmi Intézet és Könyvnyomda
Kiadás éve:
1934
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
1.
Nyomda:
Franklin-Társulat nyomdája
Kötés típusa:
aranyozott kiadói egészvászon
Terjedelem:
216
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 16.00cm, Magasság: 22.50cm
Súly:
0.70kg