Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Capistranói Szent János élete és kora. I-III.

Capistranói Szent János élete és kora. I-III. - Régikönyvek
Capistranói Szent János élete és kora. I-III. - Régikönyvek Capistranói Szent János élete és kora. I-III. - Régikönyvek Capistranói Szent János élete és kora. I-III. - Régikönyvek Capistranói Szent János élete és kora. I-III. - Régikönyvek Capistranói Szent János élete és kora. I-III. - Régikönyvek Capistranói Szent János élete és kora. I-III. - Régikönyvek Capistranói Szent János élete és kora. I-III. - Régikönyvek Capistranói Szent János élete és kora. I-III. - Régikönyvek Capistranói Szent János élete és kora. I-III. - Régikönyvek Capistranói Szent János élete és kora. I-III. - Régikönyvek Capistranói Szent János élete és kora. I-III. - Régikönyvek Capistranói Szent János élete és kora. I-III. - Régikönyvek Capistranói Szent János élete és kora. I-III. - Régikönyvek Capistranói Szent János élete és kora. I-III. - Régikönyvek Capistranói Szent János élete és kora. I-III. - Régikönyvek

Bölcskey Ödön. Capistranói Szent János élete és kora. I.-III. kötet. Székesfehérvár, 1923-1924. Debreczenyi István (ny.) 1 t. (címkép) + 614 p.; 1 t. (címkép) + 735 + [1] p.; 1 t. (címkép) + 738 p. A három kötet egységes, korabeli félbőr-kötésben.

Szép, megkímélt, nagyon dekoratív példány. Az előzékeken pár szavas ceruzás feljegyzés.
Állapot:
Kiadó:
Debreczenyi István
Kiadás éve:
1923
Kiadás helye:
Székesfehérvár
Nyomda:
Debreczenyi István könyvnyomdája
Kötés típusa:
félbőr
Terjedelem:
614 + 735 + 738
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 16.00cm, Magasság: 24.00cm
Súly:
0.97kg