Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

"Előszó" - Karinthy Frigyes autográf, aláírt kézirata

"Előszó" - Karinthy Frigyes autográf, aláírt kézirata - Régikönyvek
"Előszó" - Karinthy Frigyes autográf, aláírt kézirata - Régikönyvek "Előszó" - Karinthy Frigyes autográf, aláírt kézirata - Régikönyvek "Előszó" - Karinthy Frigyes autográf, aláírt kézirata - Régikönyvek "Előszó" - Karinthy Frigyes autográf, aláírt kézirata - Régikönyvek "Előszó" - Karinthy Frigyes autográf, aláírt kézirata - Régikönyvek

"Előszó" - Karinthy Frigyes autográf, aláírt kézirata. Budapest, 1916. 1 l. A kézirat szövege: "Előszó. A legnagyobb mértékben hivatottnak érzem magam, hogy Galantai mester kitűnő anekdotáihoz én írjam a bevezetést. A teljes elfogulatlanságot, amit, magam is humorista lévén, ez a feladat megkíván, úgy érzem, evvel a könyvvel szemben ma én képviselem tejes mértékben, - engem nem befolyásolhat se irigység, se másféle szempont. Sőt, feladatom magaslatán állva még a könyvtől magától se hagytam befolyásolni magam, - evégből el se olvastam a könyvet, s így egész tárgyilagosan állapíthatom meg, hogy olyan könyv, amihez én előszót írok, csak a legkitűnőbb munka lehet. Bpest, 1916. ápr. 28. Karinthy Frigyes." Karinthy Frigyes (1887-1938) munkássága a szóban forgó évben több szálon is kapcsolódott Galantai kiadóhoz (ekkor jelent meg például a Galantai könyvtár köteteként Karinthy "Aki utoljára nevet" című könyve). Méretei: 33X20 cm.

Állapot:
Kiadás éve:
1916
Kiadás helye:
Budapest
Terjedelem:
1
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 20.00cm, Magasság: 33.00cm