Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A magyar gyermek (dedikált)

A magyar gyermek (dedikált) - Régikönyvek
A magyar gyermek (dedikált) - Régikönyvek A magyar gyermek (dedikált) - Régikönyvek A magyar gyermek (dedikált) - Régikönyvek A magyar gyermek (dedikált) - Régikönyvek A magyar gyermek (dedikált) - Régikönyvek A magyar gyermek (dedikált) - Régikönyvek

Ballai Károly. A magyar gyermek. Eredeti mérések és lélektani adatok alapján. Budapest, 1929. Magyar Gyermektanulmányi Társaság (Merkantil-nyomda). 90 + [6] p. + 1 t. (kihajtható táblázat). Dedikált. Ballai Károly, Blasutigh (Bp., 1883. jan. 14. – Bp., 1947. jan. 4.): gyermeklélektani és vendéglátóipari szakíró. 1898-tól postai díjnok, 1906-tól postai segédtiszt, majd ellenőr volt. Közben Nagy Lászlóval megszervezte a Gyermektanulmányi Múz.-ot, titkára, 1931-től vezetője volt. Jelentős szerepet töltött be a Magy. Gyermektanulmányi Társaságban. Sokoldalú kutató volt, gyermeklélektani kutatási eredményei számottevőek. Művei forrásértékűek, adatgyűjtése és feldolgozási módszerei értékesek. (https://www.arcanum.hu/hu/online-kiadvanyok/Lexikonok-magyar-eletrajzi-lexikon-7428D/b-74700/ballai-karoly-blasutigh-74806/) (Gyermektanulmányi Könyvtár. Új sorozat. 1.) Kiadói egészvászon kötés.

Állapot:
Sorozatcím:
Gyermektanulmányi Könyvtár
Kiadó:
Magyar Gyermektanulmányi Társaság
Kiadás éve:
1929
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Merkantil-nyomda
Kötés típusa:
kiadói vászonborítóban
Terjedelem:
90
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 13.00cm, Magasság: 18.50cm