Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Lovak, kutyák, madarak (dedikált)

Lovak, kutyák, madarak (dedikált) - Régikönyvek
Lovak, kutyák, madarak (dedikált) - Régikönyvek Lovak, kutyák, madarak (dedikált) - Régikönyvek Lovak, kutyák, madarak (dedikált) - Régikönyvek Lovak, kutyák, madarak (dedikált) - Régikönyvek Lovak, kutyák, madarak (dedikált) - Régikönyvek Lovak, kutyák, madarak (dedikált) - Régikönyvek

Lázár Ervin. Lovak, kutyák, madarak. Történetek állatokról. Budapest, 1990. Vario Kiadó (Elektro-Coop Nyomda). 35 p. Dedikált. Lázár Ervin (Budapest, 1936. május 5. – Budapest, 2006. december 22.) Kossuth-díjas magyar író, elbeszélő, meseíró, a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja. Okosabban kellene bánni az embereknek a természettel. Úgy, hogy minden élőlény meglelje benne a maga nyugalmas élőhelyét. – Nagy, nyugodt erdő kellene? – kérdezte a fiam. – Az is. Estefelé egy rajzot tett elém. Kesze-kusza vonalak hálózták be a papírt, a rajz alján valami fűrésszerű, bökős képződmény, a tetején pöttyök, foltok, köröcskék, oválisok. – Ez a Nagy Nyugalmas Erdő. Ezt most éjszakára itt hagyjuk, és amelyik állatnak nincs nagy nyugalmas erdeje, az a sötétben ideköltözik. Másnap reggel, rögtön ébredés után, nagy óvatosan megközelítettük a rajzot. A Nagy Nyugalmas Erdőben, egy öreg fán, tényleg ott ült a rétisas. Az elefánt is eljött. Ez meg fürj, sólymok, orrszarvú, még erszényes farkas is van. Boldogan néztük a vidám állatseregletet, s ők is boldogan néztek vissza ránk. Megmenekültek. Rátaláltak a Nagy Nyugalmas Erdőre. Kiadói illusztrált keménypapír-kötés.

Sarkai kicsit kopottak, kötése enyhén meglazult. Előzékén halvány foltok. (Kicsit dohos szagot áraszt.)
Állapot:
Közepes
Illusztrátorok:
Dolnik Miklós
Kiadó:
Vario Kiadó
Kiadás éve:
1990
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Elektro-Coop Nyomda
ISBN:
9630282151
Kötés típusa:
kemény papírkötés
Terjedelem:
35
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 23.00cm, Magasság: 23.00cm