Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A BOOKSTATION.HU könyveivel bővültünk!

  • 2016. 02. 15. 18:02

2016 februárjában a Bookstation.hu felvásárlásra került cégünk által! Hamarosan a teljes készlet megtekinthető lesz weboldalunkon, a feltöltés már folyamatban van!
Mit jelent ez a gyakorlatban?
Olvasóinkat igyekszünk mielőbb a megszokott minőségben kiszolgálni a Bookstation.hu készleten lévő könyveivel, melyek hamarosan mind felkerülnek webáruházunkba, hogy a Régikönyvek.hu egyébként is hatalmas, több százezres kínálatát növeljék! A www.bookstation.hu oldalon eközben továbbra is él a külföldről behozott könyvek rendelésének lehetősége, tehát az oldal nem szűnik meg.
Arra biztatunk mindenkit, hogy bátran nézelődjön mindkét oldal kínálatában, hogy aztán a jól megszokott gyors és megbízható kiszolgálásban részesülhessen a rendelést követően!
Amennyiben olyan könyvet vásárolna a bookstation.hu kínálatából, ami a Régikönyvek.hu-n a feltöltés miatt még nem érhető el, bátran érdeklődjön e-mailben az info@regikonyvek.hu címen, igyekszünk mindent elkövetni a mielőbbi kiszolgálás érdekében!