Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Karácsonyi ajándékok is szerepelnek rendeléseiben?

  • 2015. 12. 13. 21:58

Amennyiben a csomagot karácsonyig szeretné megkapni, kérjük, vegye figyelembeátvevőpontjaink nyitva tartását és az alábbi szállítási információkat:
- Pick Pack Pont átvétel esetén: december 17. éjfélig leadott megrendelések garantáltan megérkeznek az ünnep előtt a kívánt pontra!
- Ingyenes, vidéki átvételi pont esetén: a december 20. éjfélig leadott rendelések garantáltan megérkeznek december 22-én a kívánt helyre!
- GLS esetén: december 21. éjfélig leadott rendelések december 23-án kiszállításra kerülnek!
- Soroksári központi raktárunkban történő személyes átvétel esetén: a december 22. éjfélig leadott megrendeléseket december 23-án 9 és 17 óra között átveheti!
- Múzeum körúti üzletünkben történő átvétel esetén: a december 22. éjfélig leadott megrendeléseket december 23.-án 14:00-20:00 között veheti át!
A fenti vállalási határidők kizárólag az antikvár könyvek teljesítésére vonatkoznak! Természetesen az új könyveket is igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül teljesíteni, de azok karácsonyig történő kiszállítását garantálni nem tudjuk.