Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A 12. bolygó

A 12. bolygó - Sitchin, Zecharia - Régikönyvek
(1 vélemény)

Az ókori keleti birodalmak írásban fennmaradt hagyományaiban minduntalan előkerül az a megállapítás, hogy Földünkre a teremtés kezdetén egy távoli bolygóról "istenek" érkeztek. Az ide érkezett lények a 12. bolygóról származnak, amelynek létezése magyarázatot ad a Plútó égi pályájának szabálytalanságára. A 12. sorszám pedig abból adódik, hogy a bolygó lakói a 9 bolygón kívül a Napot és a Holdat is beszámították. A könyv elénk tárja a bolygók gigászi csatáit, és az Istenek városait: a vízözön előtti ókori világ bámulatra méltó csodáit. Sitchin végigvezeti minket a suméroktól a keresztény világig, miközben csillagászati és nyelvészeti bizonyítékokat tár elénk "az égből alászállt királyságról".

Fordítók:
N. Schwartz, Deborah
Kiadó:
Édesvíz
Kiadás éve:
2002
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Alföldi Nyomda
ISBN:
9635286082
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
374 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 23.50cm, Magasság: 15.50cm
Súly:
0.50kg
Kategória:

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2017.07.29. 0:22

    A 12. bolygó csodálatos világba visz el A Gilgames eposz segítségével. Igen ez is egy lehetséges eseménysor. ajánlom vallásos, vagy materiális embernek, mindenki ámulva olvassa majd. ennek folytatása, a Dimentzió kapu ami meg egyiptomot hívja segítségül az is remek ajánlom jenő bácsi