Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A házinyúl húsa és konyhai elkészítése

A házinyúl húsa és konyhai elkészítése - Terlanday, Ing. Ladislav, Mucha, Ing. Róbert - Régikönyvek
A házinyúl húsa és konyhai elkészítése - Régikönyvek A házinyúl húsa és konyhai elkészítése - Régikönyvek A házinyúl húsa és konyhai elkészítése - Régikönyvek A házinyúl húsa és konyhai elkészítése - Régikönyvek
(0 vélemény)
Fordítók:
Orava József
Kiadó:
Príroda
Kiadás éve:
1969
Kiadás helye:
Bratislava
Nyomda:
Vychodoslovenske tlaciarne
Nyomtatott példányszám:
1.500 darab
Kötés típusa:
félvászon
Terjedelem:
114 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.00cm, Magasság: 19.00cm
Súly:
0.10kg
Kategória:

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...