Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A hiba

A hiba - Szamarakisz, Antonisz - Régikönyvek
(1 vélemény)

A lebilincselő történet egy pszichológiai párbaj a totális diktatúra ügynöke, a Kihallgató és a gyanúsított, a Sport Kávézós között. A Kihallgatónak meg kell valósítania a tökéletes Tervet. A Tervnek el kell érnie a célját. A Terv azonban önálló életre kel… „-… Az lenne a legjobb, ha a Terv irányítaná magukat, de ugyanakkor a saját képzelőerejükre is támaszkodnának. A Terv az alap, nekünk erre az alapra kell építkeznünk… magának a lehető legtökéletesebben kell játszania a szerepét. Úgy kell tennie, mintha magának is lennének érzései, mintha maga is humánus szemléletű ember volna. Ismétlem: legyen óvatos, ne vigye túlzásba…”

Fordítók:
Prekop Gabriella
Borító tervezők:
Liener Katalin
Kiadó:
Európa Könyvkiadó
Kiadás éve:
1974
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Dürer Nyomda
Kötés típusa:
egészvászon kiadói borítóban
Terjedelem:
247 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 10.00cm, Magasság: 18.00cm
Súly:
0.20kg
Kategória:

Szamarakisz, Antonisz

Szamarakisz, Antonisz  további könyvei

50%
Hűségpont:
 
60%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 440 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • (1977Szépirodalmi Könyvkiadó) 2022. 09. 22. 9:21

    A hiba egy olyan államban játszódik,ahol a polgárok nem aszerint oszlanak meg,hogy jók vagy rosszak,becsületesek vagy nem,hanem aszerint,hogy a rendszer mellett állnak,vagy nem a rendszer mellett állnak.Akkor is lehet valaki a rendszer ellensége,ha semmit nem tesz ellene...A hiba igazi remekmű.A titkosrendőrség két ügynökének pszichológiai küzdelme egy gyanúsítottal...A gyanúsítottat,akiről még csak nem is sejtik,hogy bűnös-e vagy ártatlan,alávetik a nagy tervnek: hirtelen hőmérséklet változásnak teszik ki,lehűtik felmelegítik egy nagy csőben.A csőnek idővel meg kell repednie,a gyanúsítottnak idővel színt kell vallania....Nagy fantáziával megírt történet!!!