Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A Köd Hercege

A Köd Hercege - CARLOS RUIZ ZAFÓN - Régikönyvek
(2 vélemény)

1943, Spanyolország. A Carver család a háború elől a városból az Atlanti-óceán partjára menekül. Apa, anya, kislány, nagylány és kamasz fiú. Mindenki fél a változástól. Leghamarabb a kislány barátkozik meg a helyzettel, mert érkezéskor már a pályaudvaron a bokájához dörgölőzik egy varázslatos cica. Ez a macska nem issza a tejet. Hízelegni, dorombolni nagyon tud, de a tejre rá se néz. A pókot viszont levadássza! Azúj házban rejtélyes dolgok történnek. Szinte tapintható a régi tulajdonosok jelenléte. Aztán a múlt ködéből lassan kibontakozik egy ördögi figura: a Köd Hercege, aki minden kívánságot teljesít - de megkéri az árát. "A Köd Hercegé-t olyan regénynek írtam, amit én is szívesen elolvastam volna tizenhárom-tizennégy évesen, és ami még huszonhárom, negyvenhárom vagy nyolcvanhárom évesen is magával ragad." Carlos Ruiz Zafón

Kiadó:
Európa Könyvkiadó
Kiadás éve:
2020
ISBN:
9789635041732
Terjedelem:
223 oldal

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2021. 02. 13. 19:07

    Izgalmas, lebilincselő olvasmány. Igazi zafóni történet, néha hátborzongató. Kár, hogy szomorú a vége!

  • 2021. 02. 02. 23:12

    Zafón első regénye ifjúsági regény. Ezt nem tudja letagadni. És azt sem, hogy első regény, szárnybontogatás. Néhány szóhasználatot, cselekményszövést és a strukturális arányokat leszámítva magával ragadja az olvasót. Köszönhető ez a misztikumnak, ami már-már horrorisztikus.