A tökéletes vegetáriánus étrend

- Fordítók:
- Kabai Gyöngyi
- Kiadó:
- Betűmetsző
- Kiadás éve:
- 2006
- Kiadás helye:
- Budapest
- Nyomda:
- Kinizsi Nyomda
- ISBN:
- 9639622680
- Kötés típusa:
- ragasztott papír
- Terjedelem:
- 186 oldal
- Nyelv:
- magyar
- Méret:
- Szélesség: 14.00cm, Magasság: 20.00cm
- Súly:
- 0.10kg
- Kategória:
Tartalomjegyzék
Előszó 7
A Hay-féle szétválasztó étrend 8
Miért szétválasztó és mégis vegetáriánus 13
A sav-bázis háztartás 16
Miért fontos a ballasztanyagokban gazdag ételek fogyasztása? 19
A legfontosabb tápanyagok és jelentőségük 22
Az élelmiszerek minősége 38
Rügyek és csírák 40
Néhány gondolat a táplálkozás átállítására vonatkozólag 43
Néhány jó tanács 44
Javaslatok szétválasztó étrendet folytatóknak 46
Az élelmiszerek csoportosítása 50
Magyarázatok az élelmiszerek csoportosításához 53
RECEPTEK 57
14 napos bevezető étrend 59
Bevásárlólista 91
Ami mindig legyen készleten 93
Variációk reggelire 95
Müzlik 95
Müzlik friss magvakkal 98
Müzlikülönlegességek 102
Szénhidrátban gazdag, hideg ételek 105
Zöldségtálak szénhidrátban gazdag étkezésekhez 115
Meleg, szénhidrátban gazdag ételek 124
Burgonya- és zöldségételek 124
Gabonafajták 129
Gabonaételek 130
Tésztaételek 138
Desszertek szénhidrátban gazdag ételekhez 145
Zöldségtálak fehérjében gazdag ételekhez 152
Meleg, fehérjében gazdag ételek 157
Zöldségételek 157
Tofuból készült ételek 164
Desszertek fehérjében gazdag étkezésekhez 168
Praktikus segítőtársak a konyhában 173
Szétválasztó étrend, mint diéta? 173
Magyarázatok 175
Előszó 7
A Hay-féle szétválasztó étrend 8
Miért szétválasztó és mégis vegetáriánus 13
A sav-bázis háztartás 16
Miért fontos a ballasztanyagokban gazdag ételek fogyasztása? 19
A legfontosabb tápanyagok és jelentőségük 22
Az élelmiszerek minősége 38
Rügyek és csírák 40
Néhány gondolat a táplálkozás átállítására vonatkozólag 43
Néhány jó tanács 44
Javaslatok szétválasztó étrendet folytatóknak 46
Az élelmiszerek csoportosítása 50
Magyarázatok az élelmiszerek csoportosításához 53
RECEPTEK 57
14 napos bevezető étrend 59
Bevásárlólista 91
Ami mindig legyen készleten 93
Variációk reggelire 95
Müzlik 95
Müzlik friss magvakkal 98
Müzlikülönlegességek 102
Szénhidrátban gazdag, hideg ételek 105
Zöldségtálak szénhidrátban gazdag étkezésekhez 115
Meleg, szénhidrátban gazdag ételek 124
Burgonya- és zöldségételek 124
Gabonafajták 129
Gabonaételek 130
Tésztaételek 138
Desszertek szénhidrátban gazdag ételekhez 145
Zöldségtálak fehérjében gazdag ételekhez 152
Meleg, fehérjében gazdag ételek 157
Zöldségételek 157
Tofuból készült ételek 164
Desszertek fehérjében gazdag étkezésekhez 168
Praktikus segítőtársak a konyhában 173
Szétválasztó étrend, mint diéta? 173
Magyarázatok 175
Az Ön ajánlója
Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...