Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A világ legnagyobb kísértetei

A világ legnagyobb kísértetei - Boar, Roger, Blundell, Nigel - Régikönyvek
A világ legnagyobb kísértetei - Régikönyvek A világ legnagyobb kísértetei - Régikönyvek
(1 vélemény)

Évtizedek óta nem jelent meg Magyarországon olyan összefoglaló munka, amely a túlvilágról hozzánk érkező látogatók - a szellemek - és a hozzájuk kapcsolódó jelenségkör megítélésében segítené az olvasót. Sorozatunk második kötete, a VILÁG LEGNAGYOBB KÍSÉRTETEI ezt a hiányt kívánja pótolni. Szó esik bosszúszomjas szellemekről, akik iszonyatot keltve térnek vissza, s arra is képesek, hogy elpusztítsák az őket sírba juttató gonosztevőket. Megismerkedhetünk gyakorta kísértett épületekkel, melyeket a korábban ott élők szellemei látogatnak, akár testet öltve, akár "csak" különböző dermesztő effektusokkal jelezve ottlétüket. Azt is megtudhatjuk, hogy nem csak állatoknak és embereknek lehetnek szellemei, hanem pl. hajóknak is. "Modern" kísértetek utaznak a repülőgépek fedélzetén, megrökönyödést keltve az utasokban és a személyzet tagjaiban. A szerzők régi idők híres embereinek és uralkodóinak szellemei közt is elkalauzolnak bennünket. Az utolsó fejezetben kifejezetten barátságos, segítőkész kísértetekkel találkozhatunk, akikről javarészt filmcsillagok számolnak be, köztük Telly Savalas, Vincent Price, Kim Novak és a Dallas filmsorozatban Lucyt alakító Charlene Tilton.

Fordítók:
Lapos Ágnes
Kiadó:
Új Vénusz Lap- és Könyvkiadó
Kiadás éve:
1992
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Dabasi nyomda
ISBN:
9637755306
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
239 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.20kg
Kategória:
Bevezetés 6
I. FEJEZET
Bosszúszomjas szellemek és átkok 7
II. FEJEZET
Kísértetjárta házak 35
III. FEJEZET
Rémítő kísértetek 75
IV. FEJEZET
A vizek mélyének szellemei 109
V. FEJEZET
A közutak és a légi útvonalak kísértetei 137 VI. FEJEZET
7 VI. FEJEZET
Királyok és uralkodók szellemei .165
VII. FEJEZET
Kísérteties barátok és szeretők 205

Boar, Roger

Boar, Roger  további könyvei

40%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 000 Ft 600 Ft
40%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
600 Ft 360 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • (1992Új Vénusz Lap- és Könyvkiadó) 2021. 04. 19. 15:39

    „A világ legnagyobb ...”-sorozatában van jópár csalódást keltő darab, amelyek tartalma és helyesírása kívánnivalót hagy maga után, de nem ez a darab. Bár a magam részéről nem hiszek a kísértetekben, de ennek ellenére érdekes, megkapó, olykor érzelmekben gazdag történeteket kapunk, amelyek néha meg is borzongatnak. Elgondolkodtató téma remekül megírva, egyszer mindenképp érdemes elolvasni.