Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Az arany nyomában Az emberiség nagy aranykincseinek története

Az arany nyomában - Nemere István - Régikönyvek
(0 vélemény)

Mi lett a templomos lovagok mérhetetlen kincseivel? Hová rejthették el, és megtalálták-e azóta? Az inkák aranya biztosan eltűnt, de valahol, egy Andok-beli sziklabarlangban, vagy az amazonasi dzsungelben ma is várja megtalálóját. Lehet persze, hogy félelmetes harcosok őrzik - és ez nem legenda. Itt olvashatják azok történeteit, akik elindultak megkeresni ezt a hatalmas „Eldorádót", a világtörténelem legnagyobb elrejtett kincseit. És ott voltak még a kalózok, akik az összerabolt arany, ezüst és drágakövek egy részét távoli szigeteken rejtették el. Számos kincskereső expedíció története bukkan fel ezeken a lapokon. Hihetetlen, mégis valós történetek olyan emberekről, akik egész életüket feltették arra, hogy megtalálják a mások által régen elrejtett kincseket. Volt, akinek sikerült. De az igazán nagy kincsek máig rejtekben lapulnak - valahol. Kedves olvasó, lehet, éppen ön lesz az, aki valamelyiket fölleli? Útmutatást a kincsekhez ebben a könyvben talál.

Kiadó:
Régimódi Könyvesbolt Kft.
Kiadás helye:
Gyöngyös
Nyomda:
Kaposvári Nyomda Kft.
ISBN:
9789638860439
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
218 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.20kg
Kategória:
Előszó 5
Első fejezet - A templomos lovagok kincsei 7
Második fejezet - Inkák aranya 45
Harmadik fejezet - El Dorado nyomában 87
Negyedik fejezet - Hajókaranya 133
Ötödik fejezet - Kalózok, hajók, szigetek 177
Hatodik fejezet - Más kincsek 207

Nemere István

1944 -
Nemere István (Pécs, 1944. november 8. –) író, műfordító. Rendkívül termékeny író, 2012-ig közel 600 könyve jelent meg magyar nyelven, ez egyébként magyar rekord. Műveinek eladási példányszámai megközelítették a tizenegymilliót. Főleg sci-fi könyvei és a paranormális jelenségekkel foglalkozó művei tették ismertté, de több más műfajban is publikál. Számos nyelven adták ki műveit, köztük perzsa és eszperantó nyelven is. Az 1990-es években kétszer egymásután megválasztották a Nemzetközi PEN Club eszperantó csoportja elnökének, aminek alapján a Svéd Akadémiánál javaslatot tehet valakinek irodalmi Nobel-díjra való jelölésére. A Magyar Írószövetségbe viszont nem vették fel. Bevallása szerint tartózkodik az élvezeti szerektől (kávé, alkohol, dohányzás és egyéb drogok) és munkamániás. Megrögzött optimista és a politikát kerülő ember.

Nemere István  további könyvei

20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 880 Ft
20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 500 Ft 1 200 Ft
20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 880 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...