Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Az elátkozott part - Hangoskönyv melléklettel - MP3 Hangfelvétellel

Az elátkozott part - Hangoskönyv melléklettel - MP3 Hangfelvétellel - Rejtő Jenő - Régikönyvek
(0 vélemény)

A légióba kényszerülő három jóbarát: Csülök, Senki Alfonz és Tuskó Hopkins, no meg persze a fáradhatatlanul levelező Török Szultán nagyszabású gyarmati szélhámosságot készülnek felderíteni egy ártatlanul elítélt tiszt védelmében. A keménytábla-borítós kiadványban a hangoskönyvet tartalmazó CD átlátszó tálcán helyezkedik el. A kötet 24 oldalán részlet olvasható Matuscsák Tamás Rejtő Jenő elveszett naplója című életregényéből. A mű úgy mutatja be Rejtő életének és korának eseményeit, mintha az író egyes szám első személyben vezetné naplóját kamaszkorától haláláig. A 20 kötetes sorozatbanközreadott részletek időrendben tartalmazzák a Noran Libro Kiadónál 2016-ban megjelent mű szövegének túlnyomó részét. A második oldalon található QR-kód segítségével Ön ingyen letöltheti okostelefonjára vagy tabletjére a hangfelvétel alapjául szolgáló Rejtő-regényt elektronikus könyv formájában, a Magyar Elektronikus Könyvtárból. Egy oldalon a Quattrocento Kiadó által 2012-ben kiadott Rejtő lexikon szócikkeiből válogatott részletek mutatják be A Piszkos Fred közbelép főbb szereplőit, az utolsó oldalon pedig a hangfelvétel részletes tartalomjegyzéke olvasható. (A hangfelvétel a Kossuth Kiadó és a Mojzer Kiadó által 2010-ben kiadott, nyolc órás, mp3 formátumú hangoskönyv változatlan kiadása.)

Kiadó:
Kossuth Kiadó / Mojzer Kiadó
Kiadás éve:
2018
ISBN:
9789630991582
Terjedelem:
24 oldal

Rejtő Jenő

1905 - 1943
Rejtő Jenő (született Reich Jenő, írói álnevei: P. Howard, Gibson Lavery) (Budapest, Erzsébetváros, 1905. március 29. – Jevdakovo, Kamenka, Voronyezsi terület, Szovjetunió, 1943. január 1.) magyar író.

Rejtő Jenő  további könyvei

Akikéletet cseréltek - Rejtő Jenő - Régikönyvek
15%
1 499 Ft 1 274 Ft (15%)
Új könyv
A drótnélküli gyilkosság - Rejtő Jenő - Régikönyvek
15%
999 Ft 849 Ft (15%)
Új könyv
Vanek úr Párisban - Rejtő Jenő - Régikönyvek
15%
3 490 Ft 2 967 Ft (15%)
Új könyv
Egy bolond száz bajt csinál - Hangoskönyv melléklettel - Rejtő Jenő - Régikönyvek
15%

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...