Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Az emlékmás (Total recall)

Az emlékmás - Piers Anthony - Régikönyvek
(1 vélemény)

Kicserélik a titkosügynök énjét, ellopják és átformálják a tudatát. Csak egyre nem számítanak: hogy a rideg, számító és szakszerű ítélet-végrehajtó gyilkos beleszeret egy lányba. Az utána való vágyakozást elfelejtik kiölni belőle. Az Emlékezet RT.-hez fordul segítségért. Egy Marsra történő utazás emlékélményeit plántálják az agyába, aminek következtében lassan megvilágosodik előtte minden. Azonosulva új énjével, titokban visszatér a Marsra. Gyilkos bandák vadásznak rá. Sorsa megpecsételődött. A titok, amely egyre határozottabban dereng elő tudatából, felismerésre készteti: már nemcsak a saját és szerelme élete a tét, hanem az egész emberi civilizáció léte. Nincs választása: szembeszáll a gyilkosokkal…

Fordítók:
Szántó Péter
Kiadó:
Fabula Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve:
1990
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Kaposvári Nyomda Kft.
ISBN:
963788517X
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
344 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 11.00cm, Magasság: 18.00cm
Súly:
0.10kg
Kategória:

Piers Anthony

Piers Anthony  további könyvei

50%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1990
Antikvár könyv
1 000 Ft 500 Ft
50%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 000 Ft 500 Ft
50%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1990
Antikvár könyv
1 000 Ft 500 Ft
50%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1984
Antikvár könyv
1 000 Ft 500 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2021. 09. 21. 20:57

    A RECALL NEVŰ CÉG AZ EMBEREK ÁLMAIT VALÓSÁGOS EMLÉKKÉ VÁLTOZTATJA.DOUGLAS QUAID GYÁRI MUNKÁS EGYRE TÖBBET ÁLMODIK A MARSRÓL ÉS EGY GYÖNYÖRŰ NŐRŐL.2084-ET ÍRUNK ÉS A FÉRFI ÚGY DÖNT,HOGY IGÉNYBE VESZI A SZOLGÁLTATÁST.BÁR SZÉP ÉS SZERETŐ FELESÉGE VAN,Ő MÉGIS JELENTKEZIK A MARBELI VAKÁCIÓRA ÉS AZ OTT RÁ VÁRÓ ÁLOMSZÉP NŐRE VÁGYAKOZIK.A PROGRAM SZERINT EGY SZUPER KÉM EMLÉKEIT FOGJA KAPNI ÉS AZT IS ELFELEJTI,HOGY VALAHA IS ÉPÍTŐMUNKÁS VOLT A FÖLDALATTI VILÁGBAN.ÁM A MŰVELET SORÁN PROBLÉMA MERÜL FEL ÉS DOUGLASNAK MENEKÜLNIE KELL.MINDENKI ÜLDÖZI,MÉG A FELESÉGE IS KIIKTATNÁ.KALANDOKBA VERGŐDIK,EGYRE TÖBB ELLENÁLLÓ ÜLDÖZŐBE VESZI.A MARSON IS LÁZADÁS TÖR KI.A FÉRFI TALÁLKOZIK EGY SZABADSÁG HARCOSSAL ÉS TÁRSAIVAL,EGYÜTT ELINDULNAK MEGKERESNI AZ IGAZSÁGOT.NAGYON IZGALMAS FANTÁZIA VILÁGBAN JÁTSZÓDÓ TÖRTÉNET.MINDENKINEK AJÁNLOM!