Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Egyiptom titkai Piramisok, fáraók, idegenek?

Egyiptom titkai - Nemere István - Régikönyvek
Egyiptom titkai - Régikönyvek Egyiptom titkai - Régikönyvek
(0 vélemény)

Képzeljük el, hogy az észak-amerikai indiánok, akik hosszú időn keresztül csak bőrsátrakban laktak és másféle lakóhely építéséhez nem értettek, egy napon teljesen váratlanul nekiállnának felépíteni egy modern felhőkarcolót... és fel is építenék! Senki sem értené, hogyan történhetett ez, mi indította őket erre, honnan vették az ehhez szükséges tudást. Ezzel szemben a hivatalos - mondhatni begyöpösödött, konzervatív tudomány nem csodálkozik, hogy a bronz- és rézszerszámokkal (de vassal még nem) rendelkező primitív Nílus-parti embercsoportok egyszer csak nekiálltak és felépítették a piramisokat, egymás után vagy százat is! Honnan volt az ehhez szükséges tervezői, építészeti, logisztikai, statikai tudás? Milyen eszközök álltak a rendelkezésükre? Vagy talán mégis azoknak van igazuk, akik szerint a kunyhókban lakó primitív, még majdnem ősembereknek semmi közük sem volt a piramisokhoz, azok nem is az ő korukban épültek - hanem korábban...? Hogy egy másik, egy előző emberiség tudása alapján jöttek létre? A könyvből sok kérdésre kapunk választ, de újakat is felteszünk. Szó lesz a múmiákról, a Szfinx rejtélyeiről és arról is, hogy az utolsó évtizedben milyen gyalázatos botrányok rázták meg az egyiptológiát, miféle aljas indulatok és akaratok akadályozták meg az igazán független kutatókat abban, hogy bebizonyítsák igazukat.

Borító tervezők:
Frigya Design
Kiadó:
Puedlo Kiadó
Kiadás éve:
2004
Kiadás helye:
Nagykovácsi
Nyomda:
Kinizsi Nyomda
ISBN:
963947746X
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
224 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.00cm, Magasság: 20.00cm
Kategória:
1. Mi történhetett korábban?
2. Titkokkal terhes korszakok )8
3. Nem csak irdatlan kőhalom
4. Piramisok és tudomány /t(
5. Sugárzás, elektromosság és más?
6. Kozmikus kapcsolatok? I I /
7. A Szfinx titkai 1111
8. A „fáraók átka" I '■ I
9. Múmiák kalandjai I / /
10. A világraszóló botrány 201


Nemere István

1944 -
Nemere István (Pécs, 1944. november 8. –) író, műfordító. Rendkívül termékeny író, 2012-ig közel 600 könyve jelent meg magyar nyelven, ez egyébként magyar rekord. Műveinek eladási példányszámai megközelítették a tizenegymilliót. Főleg sci-fi könyvei és a paranormális jelenségekkel foglalkozó művei tették ismertté, de több más műfajban is publikál. Számos nyelven adták ki műveit, köztük perzsa és eszperantó nyelven is. Az 1990-es években kétszer egymásután megválasztották a Nemzetközi PEN Club eszperantó csoportja elnökének, aminek alapján a Svéd Akadémiánál javaslatot tehet valakinek irodalmi Nobel-díjra való jelölésére. A Magyar Írószövetségbe viszont nem vették fel. Bevallása szerint tartózkodik az élvezeti szerektől (kávé, alkohol, dohányzás és egyéb drogok) és munkamániás. Megrögzött optimista és a politikát kerülő ember.

Nemere István  további könyvei

Hányszor élünk - Nemere István - Régikönyvek
20%
1 000 Ft 800 Ft (20%)
Antikvár könyv
Kiléphetsz testedből? - Nemere István - Régikönyvek
20%
1 200 Ft 960 Ft (20%)
Antikvár könyv
A kupolaváros titka - Nemere István - Régikönyvek
20%
1 400 Ft 1 120 Ft (20%)
Antikvár könyv

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...