Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Ételkészítési ismeretek Vendéglátóipari szakközép- és szakképző iskolák számára

Ételkészítési ismeretek - Pető Gyula - Régikönyvek
(0 vélemény)
Kiadó:
KJK-Kerszöv
Kiadás éve:
1995
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
5.kiadás
ISBN:
9632228316
Kötés típusa:
kemény papírkötés
Terjedelem:
1007 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 18.00cm, Magasság: 25.00cm
Súly:
1.50kg
Kategória:

Pető Gyula

Pető Gyula  további könyvei

33%
Hűségpont:
 

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...