Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Ételkészítési ismeretek II.

Ételkészítési ismeretek II. - Pető Gyula - Régikönyvek
(0 vélemény)
Sorozatcím:
Vendéglátóipari szakmunkásképzés számára
Kiadó:
Tankönyvkiadó Vállalat
Kiadás éve:
1985
Kiadás helye:
Budapest
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
232 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 20.00cm, Magasság: 28.00cm
Súly:
0.40kg
Kategória:

Pető Gyula

Pető Gyula  további könyvei

20%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1966
Antikvár könyv
600 Ft 480 Ft
akár 50%
Hűségpont:
 

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...