Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!
Ingyenes átvétel országosan

Ételkészítési ismeretek II.

Ételkészítési ismeretek II. - Régikönyvek
(0 vélemény)
Sorozatcím:
Vendéglátóipari szakmunkásképzés számára
Kiadó:
Tankönyvkiadó
Kiadás éve:
1985
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Akadémiai Nyomda
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
232 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 20.00cm, Magasság: 28.00cm
Súly:
0.40kg
Kategória:

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...