Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Váncsa István szakácskönyve Ezeregy recept

Váncsa István szakácskönyve - Váncsa István - Régikönyvek
Váncsa István szakácskönyve - Régikönyvek Váncsa István szakácskönyve - Régikönyvek
(1 vélemény)
Borító tervezők:
Hodosi Mária
Kiadó:
Vince Kiadó
Kiadás éve:
2003
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Kaloprint Nyomda Kft.
ISBN:
9639552011
Kötés típusa:
kemény papírkötés
Terjedelem:
555 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 16.00cm, Magasság: 23.50cm
Súly:
0.90kg
Kategória:
ELŐSZÓ 5 16. Nyúlpástétom franciásan 25
17. Nyúlpástétom torontáli módra 25
18. Pezsgős palacsinta füstölt lazaccal26
19. Sárréti húsos lepény 26
BEVEZETÉS 7 20. Spenótos lepény 26
21. Sültfokhagyma-szendvicskrém
I. Az 1975-ös Barbeito Malvatia 7 /-mártás 27
II. Nászasszony érkezik 9 22. Tarisznyarák Viktória módra 27
III. Taplónyelv és osztriga 12. 23. Tarisznyarákhab tojással
és avokádóval 27
24. Terrine Rustique 28
25. Tőkehalpüré (brandade de morue) 28
ELŐÉTELEK 15 26. Töltött szőlőlevél (húsos) 29
27. Töltött szőlőlevél
Hideg előételek 18 (vegetáriánus, török változat) 29
28. Duke of Clarence-vadpástétom 30
1. Belvoir kekszek 18 29. Vagdalt őzgerinc 31
2. Cambridge-i csónakos lepény 18 30. Vitello tonnato 31
3. Csípős, fokhagymás diókrém 19 31. Vorarlbergi aszpikos pulykamell 32
4. Csirkemájas pirítósok 19 32. Westminster-pirítósok 32
5. Csirkemájpástétom
cseréptálban sütve 20
6. Feljavított skót tojások 20 Meleg előételek hússal, belsőséggel 33
7. Florentin mártás 21
8. Guacamole 21 33. Aggódó finánc 33
9. Húsos lepény Santa Combából 22 34. Bárányhússal töltött hagyma 33
10. Jerk disznócafatok 22 35. Bárányvese madeirában 34
11. Kacsamájpástétom konyakkal 23 36. Borjúmirigy marsalában
12. Kacsazúzapüré pirítóssal 24 37. Bolognai palacsinta 34
13. Lazachab kapribogyóval 24 38. Dán húsgombócok kapormártásban 35
14. Lazacpüré 24 39. Datolya baconhe göngyölve 35
15. Lazactekercsek kaviárral 25 40. Debreceni húsos palacsinta 35


Váncsa István

1949 -
Váncsa István (Biharnagybajom, 1949. június 11. –) újságíró.

Váncsa István  további könyvei

Az Ön véleménye

Vélemények a könyvről

  • (2013Vince Kiadó) 2017.05.15. 8:54

    Varázslatos stílus, és csodálatos tartalom.