Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Ezoterikus nemeskőgyógyászat

Ezoterikus nemeskőgyógyászat - Lopes, Elke - Régikönyvek
Ezoterikus nemeskőgyógyászat - Régikönyvek Ezoterikus nemeskőgyógyászat - Régikönyvek
(1 vélemény)

Az emberhez mindig közelálltak a különböző kövek, ásványok, féldrágakövek. Kirándulásaink alkalmával bizonyára nem mentünk el egy-egy szép kő mellett úgy, hogy azt meg ne nézzük, esetleg fel ne vegyük. Valamennyien szeretjük a szépet, a nemeset, és mindig azon csodálkozunk, hogy mit alkotott a természet. Arról azonban eddig nagyon kevés embernek volt tudomása, hogy mi rejtőzködik a szépség mögött, milyen nagyszerű lehetőségekhez jutunk a kövek birtoklásakor. AZ EZOTERIKUS NEMESKŐGYÓGYÁSZAT-ban sok ezer éves tapasztalat van összegyűjtve és közreadva. Tapasztalataim szerint azonban nem elegendő egy-egy követ beszerezni, egy halomból találomra kivenni, hazavinni és várni az eredményt. A kövek gyógyító hatása csak akkor várható, ha azok személyre szólóan lehetőleg a RADIOESZTÉZIA módszereinek valamelyikével (inga, lengyelbot stb.) vannak kiválasztva. A könyv olvasásakor sokan meglepődnek és szinte hihetetlennek tartják az abban leírtakat, például az elixír készítése, hatása. Azon senki sem csodálkozik ma már, ha a szakemberek azt javasolják, hogy fogyasszon gyógyteát. A könyv megjelentetésével egy jelentős hiányt akartam pótolni. Az itt felsorolt új ismeretanyag senkit sem jogosít fel arra, hogy a korszerű és eredményes orvosi gyógyítást mellőzze, azt elhagyva keresse a teljes gyógyulást.

Fordítók:
Kovács András, Lovassné Vass Enikő
Kiadó:
Magánkiadás
Kiadás éve:
1993
Kiadás helye:
Csepreg
Nyomda:
Nógrádi Nyomda Kft.
ISBN:
9634502458
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
147 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 15.00cm, Magasság: 21.00cm
Súly:
0.20kg
Kategória:
Ezoterikus nemeskőgyógyászat alapismeretei 7
Meditációs gyakorlatok, csakrák, aura 25
Nemeskövek és a lelki egyensúly 49
Fizikai testünk egyensúlyban tartása nemeskövekkel 67
Lelki egyensúly nemeskövei 121
Fizikai egyensúly nemeskövei 125
Kövek, ásványok, egyebek 133

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • (1994Tomcsányi) 2017.04.30. 19:22

    Az egész testet karbantarthatjuk a megfelelő ásványokkal. Tökéletes útmutatót találunk ehhez a könyvben. Régen írták, de ma is aktuális.