Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Farkasok szövetsége I. A sötétség harcosa

Farkasok szövetsége I. - Farland, David - Régikönyvek
(1 vélemény)

Gaborn alatt a Föld remegni kezdett. Először lassan, mint egy távoli rengés, amely egyre erősödött, mintha a rengés önmagát szítaná, és sokkal nagyobbra nőne, mint amit eddig tapasztalt. Megérezte az erőt, ahogy kitörni készült. Hirtelen tágulni kezdett a Föld, mintha egy óriás ököl rázná. A Féreg levegőbe emelte fegyverét. A húsába égetett rúnák és a kristályfény fegyvere belső fénytől izzottak. Sziszegő hangot bocsátott ki, amely dörrenve visszhangzott az égből. Carrais falairól és a közeli hegyekről. A Féregmágus közeléből, a Pusztítás Pecsétjéből, éjfekete felhő öltött testet. Olyan átok, amit egyetlen ember sem élhet túl. Gaborn hagyta, hogy a Föld mágikus ereje betöltse egész lényét és végtelen hatalommá erősödjön. Elméjében felidézte a pusztítás képzetét, és hagyta, hogy nőjön, kiterjedjen, egészen addig, amíg érezte, már nem tudja tovább visszafogni. A Földkirály kinyitotta az öklét, és kibocsátotta az erőt.

Fordítók:
Takács Erika
Kiadó:
Excalibur Könyvkiadó
Kiadás éve:
2001
Kiadás helye:
Budapest
ISBN:
9639285153
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
336 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 13.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.40kg
Kategória:

Farland, David

Farland, David  további könyvei

50%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 200 Ft 600 Ft
50%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 2010
Antikvár könyv
1 000 Ft 500 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2018.03.26. 16:20

    Nagyon részletesen szemlélteti az eseményeket, kiváltképp a harci jelenteket. Maga a történet jó...tetszett. Széplelkűnek tartom magam, aki nem igazán kedveli az erőszakot. Sokszor meghökkentő részletességgel írta le az emberek haláltusáját, az író, olyan részletességgel, hogy az ember a saját bőrén érezte a lecsorgó vért. Viszont nézzük a másik oldalát. Bepillantást nyerhettünk egy olyan világba, ahol csak az erős, leleményes és okos marad talpont. Mennyit kell küzdeni az életben egy kisfiúnak, aki az idők során erős, edzett és tanult férfi lesz. Amint időm engedi folytatom a történetet, mert viszi az embert magával a régi világ hangulata.