Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Food and Beverage Management

Food and Beverage Management - John Cousins, David Foskett, Cailein Gillespie - Régikönyvek
(0 vélemény)

This second edition of the best selling textbook Food and Beverage Management has been updated and revised to take account of current trends within the hospitality industry. In particular the consideration of food and beverage (or foodservice) operations is clearly set within a broader business framework with more consideration being given to the management of foodservice operations within a changing business environment. The underlying thinking behind much of this text relies on the application of a systems approach to the management of operations. The text therefore proposes systematic approaches to the design, planning and control of food and beverage operations, and also recognises the need to manage operations as operating systems. The book considers a food and beverage operation as comprising three distinct but interlinked systems: food production, food and beverage service as a delivery system and food and beverage service as a customer process system. The component parts of the three systems are examined, as well as the linkages between them, and how these together create a food and beverage operation.

Kiadó:
Prentice Hall
Kiadás éve:
2002
Kiadás helye:
Harlow
ISBN:
9780582452718
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
329 oldal
Nyelv:
angol
Méret:
Szélesség: 17.00cm, Magasság: 23.00cm
Kategória:

John Cousins

John Cousins  további könyvei

50%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1983
Antikvár könyv
1 500 Ft 750 Ft
60%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1964
Antikvár könyv
900 Ft 360 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...