Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Gerilla - Franciaország végnapjai

Gerilla - Franciaország végnapjai - Laurent Obertone - Régikönyvek
(2 vélemény)

A polgárháború elkerülhetetlen volt. Élje át Franciaország utolsó három napjának apokalipszisét. A közeljövő sötét Franciaországában egy rendőrségi intézkedés egy párizsi külvárosi negyedben tragédiába torkollik. Az egyik csapdába csalt rendőr elveszti hidegvérét, és válogatás nélkül tüzet nyit. Az iszlamista gettó lángra lobban, amibe az egész ország beleremeg. Városról városra terjed tovább a tűz, a Köztársaság darabjaira hullik. A rendőröket, a bűnözőket, a terroristákat, az állami vezetőket, az újságírókat és az átlag polgárokat egyaránt maga alá temeti a káosz. Azáram- és vízszolgáltatás gyorsan megszűnik, az élelmiszerkészletek kimerülnek, nincs többé közrend, kommunikáció, szállítás és orvosi ellátás. A káosz eléri a vidéket, a társadalom széthullik, és a városok az erőszak, a fosztogatók, és hatalmas tűzvészek áldozatáulesnek. Mindentől megfosztva és magukra utalva, a polgároknak fel kell készülniük, hogy szembeszálljanak a pusztítással. "Ami Franciaországgal történik, megtörténik majd máshol is." A Gerillában leírt események a francia hírszerzés lehallgatásain, felderítésein és előrejelzésein alapulnak. Két évnyi, szakszolgálatok tagjaitól, valamint terror- és katasztrófa-szakértőktől történő információgyűjtés után, az Utøya (a Breivik-ügy) és A francia mechanikus narancs oknyomozó művek szerzője egy nagy sikerű ultrarealista regénnyel jelent meg, mely egy polgárháború lüktető történetét mutatja be. "Kötelező olvasmánnyá tenném 500 millió európai polgár számára!" /Földi László, titkosszolgálati szakértő”

Fordítók:
Ofella Gábor
Borító tervezők:
Tóth Mihály, Tóth Gábor
Kiadó:
Kárpátia Stúdió Kft.
Kiadás éve:
2019
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Korrekt Nyomda
ISBN:
9786155374333
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
438 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.50cm, Magasság: 22.00cm
Kategória:

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2020. 10. 17. 10:41

    Sokkoló tartalom. Hamarosan valóság lehet. Akit egy kicsit is érdekel a migráció, bevándorlás problematikája, vagy Európa jövöje, annak feltétlenül ajánlani tudom. Sokszor visszatéröen tartalmazza azokat a kommunikációs panelekt, amivel folyamatosan hülyítenek minket.

  • 2019. 11. 05. 14:37

    Mindenkinek el kell olvasni, akit érdekel a lehetséges jövő.