Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Gyilkosság a lányiskolában

Gyilkosság a lányiskolában - Clark, Douglas - Régikönyvek
(1 vélemény)

"- Nehezen tudnám elképzelni a Bramthorpe igazgatónőjét, amint útnak indul aranyesőbokrot keresni, és magokat gyűjteni. - Esetleg oktatási célra? - Talán. De van okom ezt kétségbe vonni. Miss Hollandet mindenki nagyon lelkiismeretes igazgatónőnek ítélte. Nem tudom, hogy aki háromszáz lányért felel, és tisztában van az aranyesőmag veszélyességével, minek vinne be ilyet az iskolába. Ha pedig mégis bevinne, akkor egy ilyen kötelességtudó nő azonnal intézkedne a magok bemutatás utáni megsemmisítéséről, vagy arról, hogy biztos helyre kerüljenek, ezzel kizárna bármilyen baleseti lehetőséget. Megkockáztatom azt a föltevést, hogy egy Miss Holland aligha őrizget mérgező magvakat hónapokig. - Ez figyelmet érdemlő szempont, Mr. Masters. - Ha pedig így van, nem volna-e korai baleset vagy öngyilkosság minősítésével lezárni az ügyet, amelyről eddig olyan ekveset tudtunk meg?"

Sorozatcím:
Albatrosz könyvek 5342.
Fordítók:
Lukács Laura
Kiadó:
Magvető Könyvkiadó
Kiadás éve:
1983
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Athenaeum Nyomda
ISBN:
9632719638
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
263 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 11.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.30kg
Kategória:

Clark, Douglas

Clark, Douglas  további könyvei

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2021. 06. 27. 11:09

    A kezdő helyzet akár egy Agatha Christie-regény is lehetne.
    A történet egy angliai leányiskolában kezdődik, a szeretett igazgatónő halálával, aminek a lezárásával nem boldogulnak a helyiek, így segítséget kérnek a Scotland Yardtól. A nyomozás nem akció-dús, ha valaki ezt várja, akkor tényleg csalódni fog, a legkorszerűbb technikájuk az ujjlenyomat vétel, de annál jobb, mivel így újra és újra beszéltetik az embereket, míg el nem jutnak a megoldáshoz.