Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Gyümölcsök befőzése - kandírozása, elrakása

Gyümölcsök befőzése - kandírozása, elrakása - Lehari, Gabriele - Régikönyvek
Gyümölcsök befőzése - kandírozása, elrakása - Régikönyvek Gyümölcsök befőzése - kandírozása, elrakása - Régikönyvek
(0 vélemény)
Fordítók:
Baksay Nóra
Kiadó:
Gazda Kiadó
Kiadás éve:
2002
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Gazda Kistermelői Lap- és Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9637445609
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
125 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 13.00cm, Magasság: 19.00cm
Súly:
0.17kg
Kategória:
Gyümölcsök természetes
konzerválása 9
Konzerválás hevítéssel,
cukor hozzáadásával 10
Konzerválás cukorfelvétellel 10
Konzerválás alkohollal 10
Konzerválás ecettel 10
Minden módszernél fontos:
a tisztaság 11

Lekvár, dzsem, gyümölcsíz 13
Milyen gyümölcsöt
válasszunk? 15
Szükséges eszközök 19
A gyümölcsök előkészítése 21
Hozzávalók és szerepük 25
A zselépróba 27
Üvegbe töltés és címkézés 28
Tárolás 28 Nyersen kevert lekvárok 35 ► ,IsoiH ol/i011 ►.1 cukormázzal bevont Az egzotikus rumos csupor 96
Főzés mikrosütővel 29 Receptek főzött lekvárokhoz, ikluiu 11/011) linomságok 84 Más gyümölcsök alkoholban 98
Alaprecept befőzési cukorral 31 dzsemekhez, 0,111ki ow s eszközök 86 Receptek 99
Alaprecept zseléporral 32 gyümölcsízekhez 36 II OH I in ttluttó/cukormázzal
Alaprecept folyékony Receptek nyersen kevert h#,‘Inilintó gyümölcsök 86 Édes-savanyú kompótok 107
zselésítőszerrel 33 lekvárokhoz 65 I síik előkészítése 86 Szükséges eszközök 107
Alaprecept Agar-agarral 34 lintolusök kandírozása 87 Hozzávalók 107
Alaprecept zselésítőszer nélkül 35 Kompót 69 f'lltitNpvtlinölcsök héjának Alkalmas gyümölcsök és
Szükséges eszközök 69 iii.111.,tása 90 előkészítésük 108
Hozzávalók 71 l■ t ott/ es gyümölcsök A gyümölcsök elrakása 109
Gyümölcsök előkészítése 72 k nntlfrozása 90 Receptek 111
Üvegek előkészítése 74 il∎qcsök cukormázzal való
Befőzött finomságok ■Intása (glazírozása) 91 Chutney-k 116
elkészítése 74 ,,kr►zoit gyümölcsök 92 Szükséges eszközök 116
Sterilizálás befőző Hozzávalók 116
edényben 75 ► .1 umölcsök alkoholban 93 Alkalmas gyümölcsök és
Sterilizálás sütőben 76 ok%éges eszközök 93 előkészítésük 116
Sterilizálás gyorsfőző iiku ,.rumos csupor" 94 Receptek 119
edényben 77 , .1 klasszikustól igen eltérő Irodalomjegyzék, Receptmutató 125
Receptek 78 nriáció: Tárgymutató 128


Lehari, Gabriele

Lehari, Gabriele  további könyvei

Házi tartósítás, tárolás - Lehari, Gabriele - Régikönyvek
20%
5 200 Ft 4 160 Ft (20%)
Antikvár könyv

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...