Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Káoszstop - Takaríts ki és találd meg lelki békéd 15 perc alatt

Káoszstop - Takaríts ki és találd meg lelki békéd 15 perc alatt - Marla Cilley - Régikönyvek
(1 vélemény)

Komoly kihívást jelent számodra, hogy otthonodat rendben tartsd? Ha körbenézel, csak rendetlenséget és koszt látsz mindenütt? Ráadásul szinte állandóan szégyenkezel és bűntudat gyötör emiatt? Bosszankodsz, amiért a takarítás időigényes, vagy csüggedés vesz rajtad erőt, és úgy érzed, sose leszel képes uralkodni a K.Á.O.SZ.-on? Inkább ülj le, és olvasd el ezt a könyvet, amiből megtudhatod, hogyan varázsold otthonodat 15 perc alatt olyan széppé, hogy bármikor betoppanhasson hozzád egy váratlan vendég. Egy sor könnyen begyakorolható szokásra tehetsz szert, melyek észrevétlenül épülnek be napi rutinodba, és lakásod végül szinte saját maga gondoskodik az állandó rendről. Soha többé nem kell gyűlölettel gondolnod a házimunkára, és őszinte örömmel vetheted bele magad otthonod kicsinosításába.

Kiadó:
Scolar Kiadó
Kiadás éve:
2020
ISBN:
9789635091171
Terjedelem:
208 oldal

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2021. 01. 11. 18:53

    Ez egy nagyszerű könyv. A „KÁOSZ” azt jelenti benne, hogy „Kizárt, hogy Áthívjalak az Otthonomba Szindróma”. S hogy miért kizárt ez? Mert otthon olyan nagy rendetlenség van, hogy szégyelled mások előtt. Néha teszel egy-két kísérletet a rendrakásra, de azt sem tudod, hol kezdd, ezért marad minden a régiben. A szerző megtanít: 15 perces „beavatkozásokkal” igenis képesek vagyunk otthont varázsolni a rendetlenségből, sikeresen. Csak egy ellenségünk van: a maximalizmus, ettől kell óvakodni. Nagyon jó könyv!