Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Karácsony ideje - Magyar írók novellái karácsonytól vízkeresztig

Karácsony ideje - Magyar írók novellái karácsonytól vízkeresztig - Cs. Szabó László, Darkó István, Fekete István, Gárdonyi Géza, H. Németh István, H. Németh István,  Kincs István, Kosztolányi Dezső, Lázár Ervin, Sík Sán - Régikönyvek
(0 vélemény)

A karácsonyi ünnepkör szép ívét követi ez a novelláskötet. Az advent beköszöntétől az ünnep elhagyásáig 15 magyar író rövid történetével hozza közelebb a karácsony idejét. A fejezetek elején található bibliai idézeteket és az elmúlt száz év karácsonyait idéző írásokat olvasva összekapcsolódhat bennünk a Megváltó születésének égi és a mi életünknek evilági története valódi világosságot hozva az ünnepbe. A kötet szerzői: Fekete István, Tar Sándor, Szombathy Viktor, Lázár Ervin, Kosztolányi Dezső, Gárdonyi Géza, Szabó Magda, Kincs István, Darkó István, Cs. Szabó László, Toma István, Wass Albert, Sík Sándor, Tamási Áron, H. Németh István.

Kiadó:
Kálvin Kiadó
Kiadás éve:
2013
ISBN:
9789635581993
Terjedelem:
188 oldal
Kategória:

Cs. Szabó László

Cs. Szabó László  további könyvei

Emberek Jézus körül - H. Németh István - Régikönyvek
30%
2 000 Ft 1 400 Ft (30%)
Antikvár könyv

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...