Kínai szakácskönyv

- Sorozatcím:
- A világ konyháinak legjobb ételei
- Fordítók:
- Szabó Olimpia
- Kiadó:
- Holló és Társa
- Kiadás éve:
- 1994
- Kiadás helye:
- Budapest
- Nyomda:
- Szűcs Bt.
- ISBN:
- 9638380063
- Kötés típusa:
- kemény papírkötés
- Terjedelem:
- 64 oldal
- Nyelv:
- magyar
- Méret:
- Szélesség: 22.00cm, Magasság: 27.00cm
- Súly:
- 0.47kg
- Kategória:
Bevezetés 5
Levesek, szószok és mártások 6
Apró falatok 12
Húsételek 15
Szárnyasok 30
Halak és a tenger gyümölcsei 39
Zöldségek 45
Tojásételek és raguk 48
Rizsek és metéltek 52
Édességek 59
Szótár 62
Kiegészítések a szótárhoz 63
Index 64
Levesek, szószok és mártások 6
Apró falatok 12
Húsételek 15
Szárnyasok 30
Halak és a tenger gyümölcsei 39
Zöldségek 45
Tojásételek és raguk 48
Rizsek és metéltek 52
Édességek 59
Szótár 62
Kiegészítések a szótárhoz 63
Index 64
Az Ön ajánlója
Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...