Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

KIRÁLYOK ÉS KIRÁLYNőK

KIRÁLYOK ÉS KIRÁLYNőK - . - Régikönyvek
(1 vélemény)

Az uralkodók az emberiség történelmének meghatározó alakítói voltak, és a világ bizonyos részein még ma is azok: országokat egyesítettek, osztottak fel vagy dúltak fel. Bookazinunk a világ olyan ikonikus, jelentős hatású uralkodóit mutatja be, mint Nagy Károly, VIII. Henrik vagy II. Vilmos. Némelyikük óriási hatalmat örökölt, másoknak keményen meg kellett harcolniuk azért, hogy kezükbe vehessék, amit jussuknak véltek. Akadt, aki háborút indított, hogy erejét fitogtassa, vagy éppen meghódítsa a világot. Számos királynő, így például a XVI. században uralkodó angol I. Erzsébet és már az új korban regnáló Viktória bámulatos eréllyel irányította országát. Harminc uralkodó életébe pillanthatunk be, mindannyian valamilyen módon befolyásolták a történelem menetét. Szétválasztjuk az igazságot és a mítoszt Artúr király legendájában, szemtanúi leszünk egy afrikai birodalom születésének, végül áttekintjük minden idők leghosszabb ideje uralkodókirálynője, II. Erzsébet uralkodásának hatvanöt évét. Az eredeti, angol nyelvű kiadás anyagát kiegészítettük a magyar történelem néhány sorsfordító királyának és királynőjének portréjával.

Kiadó:
Kossuth Kiadó
Kiadás éve:
2017
ISBN:
9789630991339
Terjedelem:
144 oldal
Méret:
Szélesség: 29.70cm, Magasság: 22.60cm
Kategória:

.

további könyvei

10%
Hűségpont:
 
Új könyv
1 990 Ft 1 791 Ft
10%
Hűségpont:
 
Új könyv
5 990 Ft 5 391 Ft
10%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 2017
Új könyv
1 800 Ft 1 620 Ft
10%
Hűségpont:
 
Új könyv
3 990 Ft 3 591 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2020.07.15. 5:26

    Nagyon érdekes, részletes könyv a történelem leghíresebb királyairól és királynőiről. Részletes leírásokat kapunk pl. I. Erzsébetről, Artúr királyről, Viktória királynőről, vagy éppen VIII. Henrikről. Aki szereti a történelmi témájú ismeretterjesztő könyveket, azoknak ajánlom elolvasásra!