Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Kisebbségi sors. Grosschmid Géza beszédei és írásai. (Dedikált.)

Kisebbségi sors. Grosschmid Géza beszédei és írásai. (Dedikált.) - Grosschmid Géza - Régikönyvek
Kisebbségi sors. Grosschmid Géza beszédei és írásai. (Dedikált.) - Régikönyvek Kisebbségi sors. Grosschmid Géza beszédei és írásai. (Dedikált.) - Régikönyvek Kisebbségi sors. Grosschmid Géza beszédei és írásai. (Dedikált.) - Régikönyvek Kisebbségi sors. Grosschmid Géza beszédei és írásai. (Dedikált.) - Régikönyvek Kisebbségi sors. Grosschmid Géza beszédei és írásai. (Dedikált.) - Régikönyvek Kisebbségi sors. Grosschmid Géza beszédei és írásai. (Dedikált.) - Régikönyvek Kisebbségi sors. Grosschmid Géza beszédei és írásai. (Dedikált.) - Régikönyvek Kisebbségi sors. Grosschmid Géza beszédei és írásai. (Dedikált.) - Régikönyvek Kisebbségi sors. Grosschmid Géza beszédei és írásai. (Dedikált.) - Régikönyvek Kisebbségi sors. Grosschmid Géza beszédei és írásai. (Dedikált.) - Régikönyvek Kisebbségi sors. Grosschmid Géza beszédei és írásai. (Dedikált.) - Régikönyvek
(0 vélemény)

Grosschmid Géza Kisebbségi sors. Grosschmid Géza beszédei és írásai. Košice–Kassa, 1930. (Szerző – „Universum” Kereskedelmi és Ipari Könyvnyomda). 499 + [1] p. Egyetlen kiadás. Dedikált: „Bethlen István gróf Ő Excellentiájának mélységes tisztelettel: A szerző. Budapest, 1930. december 20.” A kassai magyar politikus, Grosschmid Géza (Márai Sándor író apja) a magyar kisebbség érdekeit védő beszédeit és írásait az 1921–1931 között hivatalban levő magyar miniszterelnöknek, Bethlen Istvánnak címezte. A kötet tiszta jövedelmét a szerző a prágai, brünni és pozsonyi magyar menzának szánta. A bejegyzés alatt ismeretlen kéztől származó bejegyzés. Aranyozott, vaknyomásos kiadói egészvászon kötésben (Pintér, Kassa). Jó példány.

Kiadó:
A szerző kiadása
Kiadás éve:
1930
Kiadás helye:
Kassa
Kiadás:
1.
Nyomda:
"Universum" Kereskedelmi és Ipari Nyomda
Kötés típusa:
aranyozott egészvászon kötés
Terjedelem:
499
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 15.50cm, Magasság: 23.50cm
Kategória:

Grosschmid Géza

Grosschmid Géza  további könyvei

akár 40%
Hűségpont:
 
30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 200 Ft 840 Ft
akár 50%
Hűségpont:
 

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...