Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Konyhaművészeti lexikon II. (dedikált)

Konyhaművészeti lexikon II. (dedikált) - Richard Hering, Hetényi Károly (szerk.) - Régikönyvek
Konyhaművészeti lexikon II. (dedikált) - Régikönyvek Konyhaművészeti lexikon II. (dedikált) - Régikönyvek
(0 vélemény)
Fordítók:
Hetényi Károly
Kiadó:
Codex Print Kiadó és Nyomda Kft.
Nyomda:
Codex Print Kiadó és Nyomda Kft.
ISBN:
9630487721
Kötés típusa:
fűzött műbőr
Terjedelem:
630
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 17.00cm, Magasság: 24.00cm
Kategória:
FŐÉTELEK 7
Elkészítési módok húsételekhez, vágóállatok,
vad, vadszárnyas és házi szárnyasokból, a tálalásig.

FŐZELÉKEK, KÖRETEK 333
Főzelék és zöldségfélék, burgonya, rizs, tésztafélék, cereáliák, tartalmuk és elkészítésük.
cereáliák, tartalmuk és elkészítésük.

SALÁTÁK 449
Elkészítési alapelvek, öntetek, dresszingek,
nyers, és tartósított, összetett — és egyéb...
saláta ételek, — nyerskoszt
egyes receptek...

ÉDESSÉGEK 481
Fagylaltfélék, sütemények,
tészták és anyagok, krémek, bevonatok, édes mártások, gyümölcsös készítmények, sütemények,
gyümölcsös készítmények, sütemények,
alkalmi készítmények, torták, kalácsok
egyes receptek...

SAJTOK 603
Tartalmuk és jelentőségük az étkezés befejezésében,
nevezetesebb sajtfélék, hozzávalókkal, sajtételek.


Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...