Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Láz

Láz - Nemere István - Régikönyvek
(0 vélemény)

"Egyszer végiggondoltam azt az éjszakát. Sokat hallottam róla. Olvastam az újságcikkeket is. Néhány nappal később megkörnyékeztem azt az öreget, aki a villa mögött lakik, a másik oldalon. Elmondta, hogy este tizenegy tájban hangos veszekedést hallott a villa legfelső emeletéről, és... a kertből. Danaiék kimentek a tavaszi, hűvös kertbe hátra, és a kerítés mellett vitatkoztak. Hangosan és gyűlölettel. Aztán visszamentek a lakásba. Az öreg ezt különben elmondta a rendőrségnek is..." Az első személyben elmondott regény, amely mögött egy vélt vagy valós gyilkosság húzódik meg, a szerelem, a féltékenység, a gyűlölet és a bosszú lélektani története. Csak annyit tudhatunk meg az eseményekről, amennyit az elbeszélő, a halott asszony szeretője ismer és mondhat el, mégis lassanként körvonalazódik, nemcsak az ő, gyilkosságra késztető lelkiállapota, de a másik két szereplő, az asszony és férj jelleme és e furcsa szerelmi háromszög tragédiája.

Borító tervezők:
Frigya Design
Kiadó:
Anno Kiadó
Kiadás:
Második kiadás
Nyomda:
Sajgó és Társa Bt
ISBN:
9639199915
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
161
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 20.00cm
Kategória:

Nemere István

1944 -
Nemere István (Pécs, 1944. november 8. –) író, műfordító. Rendkívül termékeny író, 2012-ig közel 600 könyve jelent meg magyar nyelven, ez egyébként magyar rekord. Műveinek eladási példányszámai megközelítették a tizenegymilliót. Főleg sci-fi könyvei és a paranormális jelenségekkel foglalkozó művei tették ismertté, de több más műfajban is publikál. Számos nyelven adták ki műveit, köztük perzsa és eszperantó nyelven is. Az 1990-es években kétszer egymásután megválasztották a Nemzetközi PEN Club eszperantó csoportja elnökének, aminek alapján a Svéd Akadémiánál javaslatot tehet valakinek irodalmi Nobel-díjra való jelölésére. A Magyar Írószövetségbe viszont nem vették fel. Bevallása szerint tartózkodik az élvezeti szerektől (kávé, alkohol, dohányzás és egyéb drogok) és munkamániás. Megrögzött optimista és a politikát kerülő ember.

Nemere István  további könyvei

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...