Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Legyen meg a te akaratod - A Mi Atyánk ima a zodiákusban

Legyen meg a te akaratod - A Mi Atyánk ima a zodiákusban - Kiss Zoltán - Régikönyvek
Legyen meg a te akaratod - A Mi Atyánk ima a zodiákusban - Régikönyvek Legyen meg a te akaratod - A Mi Atyánk ima a zodiákusban - Régikönyvek
(0 vélemény)

Sokan bírálják az asztrológiát, és butaságnak tartják a horoszkópot. Teljesen igazuk van. Mert ők annyit tudnak róla, hogy: „A jövő héten a Bikáknak szerencséjük lesz, az Oroszlánok meg szerelmesek lesznek..Vagy azt mondta nekik a horoszkópjukat olvasó asztrológus, hogy soha sem lesz társuk, gyerekük, pénzük, és ebben vagy abban a betegségbe fognak meghalni. Csakhogy ez hazugság. Sokan fordulnak el az Istentől, vagy egyáltalán nem akarják megismerni. Ha keresik is, nem tudják, melyik egyház tanítása az igaz. És jogosan fordulnak el a vallástól, amikor azt hallják, hogy az ember eredendően bűnös, de megválthatja magát, ha úgy hisz, ahogy mondják, és fizet az egyháznak. Ez is hazugság. Az Istennek ugyanolyan teremtése a csillagos égbolt, mint az ember. Aki elhiszi egy asztrológusnak, hogy mi lesz vele - az halott. Aki a csillagos ég üzenetei által hozza meg saját döntéseit - az örökké él. Az Isten ugyanúgy van, mint a szívverés és a lélegzés. Aki elhiszi egy másik embernek, hogy ki az Isten, és a bűnbocsánatért mit kell tennie - az halott. Aki az ég jelei által teremt személyes kapcsolatot az Istennel - az örökké él. Azoknak írtam ezt a könyvet, akiknek elegük van abból, hogy mások mondják meg nekik, hogy mi van és mi lesz velük, és miben és hogyan kell hinniük.

Illusztrátorok:
Bodzán Antal
Kiadó:
Nap Trigon Kft.
Kiadás éve:
2012
ISBN:
9789630848480
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
161 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.50cm, Magasság: 19.50cm
Kategória:
Előszó 7
Tört-Én-Elem 15
A Mi Atyánk ima a zodiákusban 25
A csillagos ég evangéliuma 35
Az égre fénnyel írott könyv üzenete 39
Ez vagy 43
Ezt teheted 47
Ez történik veled 55
A tizenkettő 61
Fényszögek 79
A Halak világidő 85
Az idő 89
Hamis próféták 95
Jézus születése 101
Jóslás 107
Egészséges táplálkozás 111
Elektromos autó 117
A torinói lepel 121
A hétrétegű égbolt és a mennyek országa: az oktáv 125
Jelen 135
A Papnő 143
Iby Duba Ibolya 147
A szobrász 153
Végül 159


Kiss Zoltán

Kiss Zoltán  további könyvei

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...