Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Lösungsschlüssel-Transkription der HV-Texte-Wörterverzeichnis - WÖRTERVERZEICHNIS

Lösungsschlüssel-Transkription der HV-Texte-Wörterverzeichnis - WÖRTERVERZEICHNIS - Pákozdiné Gonda I.; Olaszy Kamilla - Régikönyvek
(0 vélemény)

A Neue Wirtschaftsthemen - Lehrbuch für die Mittel- und Oberstufe című tankönyv a gazdasági szaknyelv iránt érdeklődő nyelvtanulók számára íródott. Célja közép- és felsőfokú gazdasági szakmai nyelvvizsgára való felkészülés megkönnyítése. A tankönyv középfokú általános német nyelvtudást feltételez.Az egyes fejezetek elméleti része után számos gyakorlat- illetve feladatsor gondoskodik a nyelvi készségek fejlesztéséről. A tanköny önálló tanulásra is alkalmas. A feladatok helyes megoldását a nyelvtanuló saját maga is ellenőrizheti a megoldási kulcsok segítségével. A tankönyvet kiegészítő füzetet a hanganyagok transzkripciója és egy szószedet teszi teljessé.

Kiadó:
Holnap Kiadó
Kiadás éve:
2007
ISBN:
9789633465462
Terjedelem:
128 oldal

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...