Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Magyar konyha Ínyencek kézikönyve

Magyar konyha - Barbara Ender (szerk.) - Régikönyvek
Magyar konyha - Régikönyvek Magyar konyha - Régikönyvek Magyar konyha - Régikönyvek
(0 vélemény)
Kiadó:
Berlitz Editions
Kiadás éve:
1986
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Kossuth Nyomda
Kötés típusa:
kemény papírkötés
Terjedelem:
142 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 22.00cm, Magasság: 28.00cm
Súly:
0.80kg
Kategória:
Előételek Halételek

36 Hortobágyi palacsinta 54 Fogas jóasszony módra

38 Hideg fogoly kocsonyázva Fogas molnárné módra

39 Magyaros ízelítő 57 Dorozsmai molnárponty

41 Hideg töltött halfilé Dunántúli tormás csuka

Rántott gombafejek Süllő keszthelyi módra

42 Hideg töltött paradicsom

43 Tihanyi süllőszeletek hidegen

44 Körözött juhtúró

45 Töpörtyűs pogácsa

Levesek

12 Bableves csülökkel

13 Somogyi bableves

14 Soproni lakodalmas leves

17 Mecseki betyárgombócleves

Magyaros gombaleves

18 Gulyásleves városi módra
19 Klasszikus gtilyásleves 58 Süllőszeletek bakonyi módra
21 Palócleves 59 Káposztás csuka alföldiesen
Zöldbableves 60 Paprikás ponty
61 Pisztráng Tokaji borban
22 Fácánleves Ujházy módra
23 Májpüréleves Saláták 62 Rácponty
63 Angolna matróz módra
24 Halleves
25 Bakonyi pandúrleves 46 Gundel-saláta 64 Tejfölös gombás ponty
26 tejfölleves 47 Bakonyi saláta 65 Sügér győriesen
27 Kaposztás halikraleves 48 Magyaros burgonyasaláta 66 Szegedi halászlé
29 Lebbencsleves 49 Baranyai uborkasaláta Bajai halászlé

Zellerkrémleves Velemi reszelt cékla

31 Ujházy-tyúkleves Tejfölös fejes saláta

Csirkeapról•k-leves 50 Pacllizsán saláta

32 Szabógallér-I( cs 51 Bugaci paraszt-saláta

34 Lencseleves sínhússal 52 Soproni babsaláta

35 Hideg meggyleves 0111Ult salául


116 Dobostorta
Hús-, szárnyas és vadas-ételek 97 Tűzdelt pulyka
Cigánypecsenye 119 Somlói galuska

69 Paprikás csirke galuskával Császármorzsa

71 Bélszínszcletek Budapest módra 120 Rákóczi túrós

72 Tárkonyos bárány 121 Gundel-palacsinta

73 Bélszínjava szekszárdiasan 122 Forgácsfánk, csörögefánk

74 Csülök pékné módra 123 Töltött metélt

77 Ormánsági töltött dagadó 124 Masánszki rizsfelfújt •

Ilentestokány
78 Vaddisznócomb vörösborban

79 Hortobágyi pásztorhús

Őzropogós

"I'űzdclt fácán

II? Kántea libamájszeletek

'1.O1 toll csirke

ftI Vaddisznópörkölt
99 Vadkacsa tejfölösen
115 Pusztapörkölt 100 Tokaji sertésborda
87 Kolbásszal töltött sertéskaraj Nyúlgerinc vadasan,
88 Rántott csirke
zsemlegombóccal
119 Orosházi tarhonyás csirke
►1 Csallóközi vese-velő

92 Borjúkotlett magyaróvári módra Főzelék félék 125 Baranyai mákosgombóc

Csáky rostélyos 126 Csúsztatott palacsinta-
95 Rablóhús nyárson 102 Töltike puncsmártással
104 Töltött paprika
105 Siófoki töltött karalábé 128 Rigó Jancsi
i•• 129 Rábaközi gombóc
106 Erdélyi rakott káposzta
107 Székelykáposzta 130 Badacsonyi saláta
Kolbászos lecsó • 131 Sümegi torta
132 Soproni mandulás rétes
108 Töltött káposzta füstölt oldalassal
11 I Töltött tök kapormártással 134 Siklósi lepény
Slambuc Aranygaluska
136 Túrógombóc

137 Juhtúrós puliszka
Desszertek
139 Néhány szó a borokról

113 Túrós csusza
142 Index
114 Vargabéles

115 Sztrapacska


Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...