Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Mary Poppins

Mary Poppins - Pamela Lyndon Travers - Régikönyvek
(1 vélemény)

Amikor a Banks család hirdetést ad fel, hogy új nevelőnőt keresnek négy gyermekük mellé, Mary Poppins, beszélő esernyőjével és fura aktatáskájával, leszáll az égből. A Banks gyerekek fantasztikus kalandokat élnek át a szigorú, ámde mókás és igazságos dada társaságában, így nem csoda, hogy amikor megfordul a szél, és Mary Poppins elrepül tőlük, Jane és Michael vigasztalhatatlanok. Ám a varázs örökre velük marad, és ki tudja, talán Mary Poppins is visszatér egyszer…
A világ leghíresebb és legviccesebb nevelőnőjének töretlen sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a könyvből készült musicalt évek óta telt házakkal játsszák, és 2018-ban érkezik a Mary Poppins új filmváltozata is. A közkedvelt, klasszikus mesesorozat első kötete új fordításban, megújult köntösben jelenik most meg.

Kiadó:
Ciceró Könyvstúdió
Kiadás éve:
2017
ISBN:
9789634320715
Terjedelem:
176 oldal
Kategória:

Pamela Lyndon Travers

Pamela Lyndon Travers  további könyvei

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2020.09.19. 10:01

    A legfontosabb dolog a könyvvel kapcsolatban: sokkal jobb, mint bármelyik filmadaptációja! Azokban csak a könyv néhány részlete szerepel, a többit kitalálták. Ez többről szól, mint egy szimpla mese. Mary Poppins jelleme és viselkedése is más (jobb) a könyvben. Így aki szereti ezeket a történeteket, mindenképpen olvassa el az eredetit.