Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Mikrohullámú receptek és módszerek

Mikrohullámú receptek és módszerek - Alain Saulnier - Régikönyvek
Mikrohullámú receptek és módszerek - Régikönyvek Mikrohullámú receptek és módszerek - Régikönyvek Mikrohullámú receptek és módszerek - Régikönyvek
(0 vélemény)
Fordítók:
Tészabó Júlia
Kiadó:
Delta 2000 Kiadó
Kiadás éve:
1994
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Kaposvári Nyomda Kft.
ISBN:
9638308214
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
94
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.50cm, Magasság: 21.50cm
Kategória:
Levesek Makrélaszeletek keletiesen 34
Mustáros keszeg 30
Bakszakállkrémleves 14 Nyárson sült Szent Jakab kagyló
Bazsalikomos-fokhagymás leves endíviával 36
(pistou) 16 Nyelvhalpecsenye Bercy módra 42
Lencseleves zöld lencséből 15 Párolt keszeg 31
Sütőtökleves 16 Pisztráng fóliában 44
Szójás csirkeleves 17 Pisztráng zöldségesen 44
Zöldségleves parasztosan 14 Rája habosított vajjal 38
Rákleves fehér vajjal 32
Rombuszhalszeletek
Előételek zöldségesen 29
Articsóka fűszeres mártással 18 Rombuszhal uborkásan 46
Chablis-i krém 22 Rózsaszín húsú pisztráng
Cukkini görögösen 20 sóskával 46
Dijoni tojás formákban sütve 27 Süllő matrózosan 39
Mustáros hurkácskák régiesen 22 Szent Jakab kagyló sáfrányosan 36
Pirítós serfőző módra 25 Szent Jakab kagylóval tűzdelt
Rákos rántotta 26 lazac 41
Sonkás endívia 21 Tintahal amerikai ódra 28
Spárga 18 Tonhal édeskö a 42
Töltött kelkáposzt. 18 Tőkehalpüré ódra
Virsli nyers sonká 24 (brandale) 34
Vörösboros csiga 23 Tőkehalszel ek kapribo óval 28
Zöldfűszeres bé omb 4 Tőkehal to amártással 33

alak Húsétel
lhab kagy 1— olvasztott Bárány sos kuszkusz 68
jjal 35 Bárány •lő kapribo ' 66
La•shal t n Baro icomb 54
áj almaec en
kás mártás azacszeletek posírozrBorjúmirigy ku' agombá 5
ényhalpecsenye - d Borjúszelet 5-f fűszerrel 61
'trommal 38 Citromos csir 52


Csirkecomb friss Gomba chablis-i módra 73
paradicsommal 62 Jeges karórépácskák 80
Fiatalgalamb-ragu 50 Karfiol mimózásan 74
Fürjsült szőlővel 48 Parajfelfújt 77
Füstölt sertéslapocka savanyú Provence-i zöldségtál 78
káposztával 64 Sárgarépapüré 72
Gesztenyés párolt galamb 51 Szalonnás zöldborsó 80
Grillcsirke 55 Szójacsíra zellercsíkokkal 83
Gyöngytyúk almával 52 Tejszínes burgonya 82
Kacsamell friss fügével 49 Tejszínes sütőtök 83
Kakukkfüves ürücombszeletek 67 Vadarticsóka velővel 72
Káposztás fogolypecsenye 53 Zöldség kínaiasan 79
Lorraine-i húsostál 64
Mandarinos borjúérmék 63
Őzérmék borókabogyóval Desszertek
és laskagombával 56 Almás-banános torta (flan) 84
Pulykaszeletek bécsiesen 48 Aszalt szilva borban 86
Sárgarépás párolt bárány 66 Csokoládés kétszersült 88
Tűzdelt borjúval töltött Gyümölcskompót 84
salátalevelek 60 Karamelles darás sütemény 88
Vagdalt steak, ahogy én Madagaszkári puding 87
csinálom 57 Őszibarack Condé módra 86
Töltött alma 85

Zöldségételek
Almás vörös káposzta 75 Mártások
Articsóka portugál módra 70 Béarne-i mártás 91
sóskel füstölt szalonnával74 Besamel 90
70 Friss paradicsompüré 92
ukkin gyező 76 Hollandi mártás 91
Csőben lt póréhagyma 80 Paradicsommártás 93


Alain Saulnier

Alain Saulnier  további könyvei

akár 40%
Hűségpont:
 
30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
560 Ft 392 Ft
20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 200 Ft 960 Ft
akár 40%
Hűségpont:
 

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...