Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!
Ingyenes átvétel országosan

Mindentudó szakácskönyv Kezdőknek és gyakorlottaknak

Mindentudó szakácskönyv - Régikönyvek
Mindentudó szakácskönyv - Régikönyvek Mindentudó szakácskönyv - Régikönyvek Mindentudó szakácskönyv - Régikönyvek Mindentudó szakácskönyv - Régikönyvek Mindentudó szakácskönyv - Régikönyvek
(0 vélemény)
Kiadó:
Minerva
Kiadás éve:
1982
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
3
Nyomda:
Dabasi Nyomda
ISBN:
9632232178
Kötés típusa:
kemény papírkötés
Terjedelem:
547 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.70kg
Kategória:
Előszó 3

A helyes étrend-összeállítás szabályai 5
Néhány gyakorlati tanács 10

Levesek 15
Sűrítés nélkül készülő levesek 16
Sűrítés nélkül készülő magyaros levesek 26
Sűrített levesek 28
Pürélevesek 53
Krémlevesek 54
Nyáklevesek 56
Gyümölcslevesek 56
Különleges levesek 58
Tejlevesek 66
Borleves 66
Levesbetétek 67

Főzelékek 77
Párolt főzelékek 78
Vajas főzelékek 80
Főzelékek pirított morzsával 80
Sütőben (csőben) sült főzelékek 81
Kirántott főzelékek 82


Sós palacsintatésztába vagy sörtésztába bundázott főzelékek 83
Főzelékpörköltek, paprikások 84
Rántással készített főzelékek 87
Száraz hüvelyes főzelékek 97
Habarással készített főzelékek 99
Főzelékszerű ételek 100
Rakott főzelékek 103
Töltött főzelékek 109
Főzelékszeletek, ropogósok 119
Gombás ételek 122

Húsok 127
Háziszárnyasokból készült ételek 127
Sertéshúsból készült ételek 146
Zsírolvasztás 173
Marhahúsból készült ételek 175
Borjúhúsból készült ételek 192
Juhhúsból és bárányból készített ételek 201
Belsőségek 208
Vadhúsokból készült ételek 216

Hal, rák, béka 228
Rákételek 255

Tojásételek 260

Saláták 273
Gyümölcssaláták 287

Mártások és köretek 289
Hideg mártások 289
Meleg mártások 295
Gyümölcsmártások 305
Burgonyaköretek 307


Rizsköretek 316
Tésztaköretek 318
Egyéb köretek 322
Különleges köretek 326

Könnyű ételek ebédre, vacsorára, előételnek vagy betegeknek 331
Felfújtak 331
Palacsintából készült előételek 338
Makaróniból készült ételek 340
Rétesek és más tészták 343
Gyümölcselőételek 356
Hideg húsok, hússaláták 358
Szendvicsek, szendvicskrémek 373

Tészták 381
Gyúrt tészták 381
Burgonyás kifőtt tészták 388
Kevert tészták 391
Kelt tészták 400
Rétesek 406
Hajtogatott élesztős tészták, félvajas tészta 414
Egészvajas leveles tészta 418
Omlós tészták 421
Omlós élesztős tészták 423
Lepények 429
Zsírban sült tészták 437
Pogácsák 444
Sós teasütemények 447
Felfújtak (pudingok, szuflék, kochok) 451
Torták, finom sütemények 456
Aprósütemények 482
Mézessütemények 487
Csemegék 490


Sütés nélkül készíthető tésztafélék 495
Takarékos tészták 502
Édes mártások, sodók 512
Krémek 515
Parfék 520

Tárgymutató 524


Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...