Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Múlt idő

Múlt idő - Lee Child - Régikönyvek
(1 vélemény)

A tízes szoba foglalt... Jack Reacher, az egykori katonai rendőr szokásához híven újfent stoppol. Hosszú útra készül: Maine-ből Kaliforniába igyekszik. De nem jut messzire. Új-Anglia árnyas erdői mellett járva ugyanis felfigyel egy helységnévtáblára. Korábban még sohasem járt a településen, a hely mégis a múltja szerves részét képezi: itt született ugyanis az édesapja. Egy nap ide vagy oda mit sem számít neki, ezért úgy dönt, tesz egy kis kitérőt, és a származása nyomába ered. Ugyanebben a pillanatban, Reachertől nem is olyan messzire, lerobban egy autó. Két fiatal kanadai ül benne. New Yorkba tartanak, hogy túladjanak valamin, és a bevételből új életet kezdjenek. Egy lerobbant kocsival ez viszont kivitelezhetetlennek tűnik. Úgy határoznak, kivesznek egy szobát a közeli, a fák sűrűjébenmegbúvó motelben, amíg meg nem oldják a technikai problémát. A szálló tulajdonosai nagyon kedvesek. Talán túlontúl is azok... Reacher a nyomozása során megdöbbentő felfedezést tesz, a két fiatal pedig hamarosan egy mesterien szőtt hazugsághálóban találja magát, amelyből - olybá tűnik - nincs menekvés... A két, egymástól látszólag független cselekmény szálai végül összeérnek, és az is bebizonyosodik, hogy bármennyire nehéz és kegyetlen sokszor a jelen, a múlt még több feszültséggel teli... sőt egyenesen halálos is lehet.

Kiadó:
General Press Kiadó
Kiadás éve:
2019
ISBN:
9789634522294
Terjedelem:
349 oldal

Lee Child

1954 -
Lee Child (eredetileg Jim Grant Coventry, 1954. október 29. – ) angol író, az Amerikai Egyesült Államokban él. Felesége a New York-i Jane, akivel együtt élnek New York államban. Első regénye az angolul megjelent Killing Floor (magyarul Elvarázsolt dollárok), megnyerte az Anthony Award Legjobb első regény díját.

Lee Child  további könyvei

One Shot - Lee Child - Régikönyvek
15%
Kiadás éve: 2012
2 358 Ft 2 004 Ft (15%)
Új könyv
A titokzatos látogató - Lee Child - Régikönyvek
10%
4 000 Ft 3 600 Ft (10%)
Antikvár könyv
A Wanted Man - Lee Child - Régikönyvek
15%
Kiadás éve: 2012
5 283 Ft 4 491 Ft (15%)
Új könyv
A nevem: Jack Reacher - Lee Child - Régikönyvek
15%
3 690 Ft 3 137 Ft (15%)
Új könyv

Az Ön véleménye

Vélemények a könyvről

  • 2019.03.27. 19:34

    Nagyon jó könyv!