Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Nobu West

Nobu West - MATSUHISA, NOBU - EDWARDS, MARK - Régikönyvek
(0 vélemény)

Nobu Matsuhisa is in a class of his own and his restaurants remain very much the places to eat. In "Nobu West", the first of his books to be written and published originally in English, he collaborates with Mark Edwards, Head Chef at Nobu London to create over 120 Westernised Nobu recipes. Working with seasonal produce in the kitchens of the Nobu restaurants in London, Nobu and Mark have made the unique Nobu repertoire more accessible, simpler and even more delicious. The range of recipes include: Crispy Skin Poussin with Spicy Lemon Garlic, Dover Sole with Spicy Onion Ponzu, Iberian Pork with Soy and Ginger, Mediterranean Shrimp Ceviche, Rice Pizza and Suntory Whiskey Cappuccino. Filled with advice on sourcing and preparing ingredients and essential cooking techniques, the book is immediately more accessible to those less familiar with Japanese food and culture. Enticing photographs of the finished dishes by master Japanese photographer Eiichi Takahashi, as well as numerous step-by-step sequences act as an invaluable guide to the cook and make this one of the most beautiful cookbooks of 2006.

Kiadó:
Quadrille Publishing
Kiadás éve:
2009
ISBN:
9781844003259
Kötés típusa:
egészvászon kiadói borítóban
Terjedelem:
255
Nyelv:
angol
Méret:
Szélesség: 23.00cm, Magasság: 29.00cm
Kategória:

MATSUHISA, NOBU - EDWARDS, MARK

MATSUHISA, NOBU - EDWARDS, MARK  további könyvei

30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
800 Ft 560 Ft
akár 40%
Hűségpont:
 
20%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1977
Antikvár könyv
800 Ft 640 Ft
20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
600 Ft 480 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...